Stretli ste sa s niečím podobným? Chodím s jedným chalanom (krátka doba 3 týždne), lenže necítim to, čo by som chcela cítiť. Mám pocit, že sa rútim do priepasti, pretože sa snažím oklamať samu seba a zároveň tým klamem jeho. Myslíte, že by mohla prísť chémia/vášeň/iskra aj neskôr? Alebo keď toto nebolo ani na začiatku, tak to ani nepríde? Je očividné, že on sa do mňa zaľúbil až po uši, ale o sebe to tvrdiť nemôžem. Mám ho veľmi rada, ale to si myslím, že nestačí na partnerský vzťah :(
Vzťah bez chémie?
Zalezi od toho co k nemu citis, ak to nie je laska tak ci ho aspon mas rada, pritahuje ta, tesis sa na stretnutia s nim. Nemusis mat motyle v bruchu ani sa ti z neho nemusia podlamovat nohy. Ale ak ti je sympaticky tak laska moze prist aj neskor (vlastna skusenost). Ine by bolo, ak ho beries ako kamarata a mas neprijemny pocit ked si predstavis ze ta bude bozkavat. Ak mas potrebu drzat si ho od tela.
Smrad nestačí, treba aj feromóny.
nenamotávaj ho"!
pravý vzťah s chémiou teda ten pravý vzťah zaľúbenia je keď pri stretnutí sa s človekom ktorého milujete ste:
nervozny, rozstraseny, kokcete a pletú sa vám slová, cítite vnútorné chvenie, nepokoj, nervozitu, pocit šteklenia v bruchu, radosť, veselosť, šťastie, také to teplo kdesi vnútri, jemné potenie, a máte pocit že sa od samého šťastia roztopíte pri tom človeku a najradšej by ste ho objali, vystískali, vybozkávali a nikdy ho nepustili od seba.
Nemusia byť prítomné všetky tieto pocity ale vačšia časť z nich... to je pravé zaľúbenie, všetko ostatné sú len vzťahy z rozumu a vypočítavosti.. a tie nemajú dlhé trvanie
Ak nepreskočila hneď iskra,nič nevzplanie ani nevzbĺkne.Povedz mu to na rovinu,aby sa netrápil a nerobil si nádeje.Vzťah bude bez perspektívy.
Najlepsie co ti mozem poradit je ze- ukonci to cim skor..ja som dlhsie poznala jedneho pekneho zabavneho vzdy sme sa mali o com bavit, dokonca mal super pracu- no ideal na prvy pohlad.Lenze vobec ma nepritahoval, takze som si vzdy nasla vyhovorku preco nejdem na rande. Az raz som bola uz dlhsie sama a pomyslela som si ze a preco to neskusit, ved taky dobry muz..vydrzala som 3 tyzdne, po prvom bozku som sa skoro rozplakala, lebo on uz bol velmi zalubeny, kedze sme sa poznali dlho..no a ja som tusila ze mu zlomim srdce ked to ukoncim..tiez som si hladala rozne clanky a diskusie typu ci chemia moze prist neskor a podobne..uz len to ze taketo veci musis hladat o niecom napoveda..proste ak chemia nefunguje na zaciatku tak uz nikdy nebude. Ked som to s nim ukoncila este dlho predlho trvalo kym ho to preslo a mne ostali akurat vycitky preco som do toho isla. Nastastie to uz bolo davno a dnes pri mojom manzelovi viem ze ak ma nieco fungovat, tak iskra musi preskocit hned.