Vyvrtnuty clenok

Príspevok v téme: Vyvrtnuty clenok
Ju

Dobry den, pred tyzdenom som si pri korculovani zalahol nohu a vyvrtol clenok. V tom momente prisla obrovska bolest. Po chvili vsak presla a tak som sa siel dalej korculovat. Po 5 minutach som si uvedomil, ze to stale boli a tak som sa prezul a s bolestami odkracal domov, po vlastnych. Na nohu som dokazal naslapovat, ale nie na spicku, cize nohu som len tak vlacil so sebou. Na pohotovosti mi spravili rentgen kde zistili, ze kosti su v poriadku. Po par dnoch som isiel k chirurgovi, ktory mi potvrdil, ze sa nejedna o zlomeninu. Tvrdi, ze mam len natiahnute vazy, ale na nohu sa mi najskor ani len nepozrel a vypisal mi ortezu na suchy zips. Mam podozrenie, ze mam uplne roztrhnute vazy. Pytal som sa na to
niekolkokrat az nakoniec pozrel na nohu a povedal, ze vazy su v poriadku, pretoze som dokazal o par milimetrov pohnut chodidlom hore a dole. Na nohu sa nemozem vobec postavit a pokial ju nemam vylozenu dohora, velmi boli. Opuch mi v podstate zmizol, teraz tam mam modrinu, ktora uz z modrej farby presla do zltej. Celkovo za ten tyzden od urazu nepocitujem ziadne zlepsenie, prave naopak. K ortopedovi mam termin az o mesiac. Moja otazka znie, ze ci je aspon moznost, ze taketo priznaky sa objavuju aj pri natiahnutych vazoch, alebo je to s istotou pretrhnute a bude potrebne to zasivat? Dakujem velmi pekne.

RomcaPomocnica

Ja som mala podobný úraz a môj ortopéd mi povedal že je to natiahnuté a taktiež som mala velmi velké bolesti len na rozdiel od teba som mala iba podvrtnutý členok ale ak si si neni istý ja by som zašla za iným ortopédom možno ti povie viac a lepšie poradí
Romanka