Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvý krát opitý

Defcon

Mal som asi 6-7 rokov.....teraz mam 48, takze sa to stalo za tazkych komunistov zhruba v roku 1976 az 1978.
Moj otec jazdil so zajazdovym autobusom a ja samozrejme casto s nim, čssr som mal v tom veku prejazdene krizom krazom a susediace komunisticke krajiny tiez. Raz sme isli so zajazdom z nejakeho druzstva na husacie hody niekam na Znojemsko. Vylet ok, oni tie vylety s druzstevnikmi boli zakazdym o zabave. A vecer ked bol zlaty klinec celeho zajazdu, teda ta husacia hostina, tak sa mili druzstevnici dohodli a pekne krasne ma naliali moravskym vinom. Ja som si samozrejme v tom veku nedaval pozor a druzstevnici po dohode s mojim otcom ma uplne planovane ozrali jak dogu. Samozrejme neprehnali istu hranicu ,ale poviem vam, ten pocit plavajucej zemegule bol ultimativny. -))))))

Aliss

Moja starka vyrabala casto doma trnkove vino. Verila tomu, ze je to taka "malinovka" a ked som bola u nej na navsteve, dala mi z toho asi dve male lyzicky. Prosto malilinko :D A ja som sa citila tak opita, ze som sa sla do kupelne pooblievat studenou vodou :D to som mala asi 7 rokov. A potom som sa riadne "sundala" na vylete v 9 rocniku ZS. Z nealka piva.... :D Od tych cias nepijem :)

pedag

Ja si nedokážem spomenúť na to, kedy som bol prvýkrát opitý. Ale keď som sa zobudil, tak všetci dýchali a mali aj pulz.

LenJa8

Ja som sa prvý krát opila v 16 a to sme boli na výlete s triedou. Dovtedy som nebola zvyknutá piť preto mi stačilo úplne maličko.

NaRovinu

Budem mať 20 a doteraz neviem, ako chutí pálenka, víno a pivo. Ani káva dokonca. Dobré, nie ? Možno si vypijem prvýkrát na narodky, i keď by som radšej nechcela.