mam priatela s ktorym som uz skoro rok.najprv na zaciatku som nas vztah brala nezavezne no bolo nam spolu tak krasne ze som sa zamilovala ale to som si uvedomila az ked som ho videla na discoteke vystrajat s inymi babami citila som ze toto uz nieje len tak tak sme sa porozpravali a obidvaja sme sa zhodli na jednom ze nas vztah budeme brat vazne lebo nam na sebe zalezi dokonca prijal aj to ze mam dietatko a problemi z byvalim ktory mi neustale zneprijemnuje zivot ale to je na inu temu.tak nas vztah pokracoval bez problemov uplne sme si vo vsetko rozumeli prezivali sme spolu rozne zazitky ale discoteky pokracovali kvoli comu sme sa dost hadali mal plno kamaratiek comu som dost nerozumela lebo mne to ako kamosky nepripadali dotykal sa ich davali si pusi neviem mozno je to v poho ale mne sa to vobec nepacilo takze dalsie hadky nakoniec teda pripustil ze to nerobi dobre v nasom vztahu a ze s tym skonci s discotekami alkoholom pretoze aj kvoli tomu sme sa dost hadali vypil si a potom sa nevedel spravat a ja som pri nom stala ako vzduch .zacali sme spolu cvicit chodit do púrirody na vylety vsetko sa to zmenilo ale sem tam sa k tomu este vrati neviem preco to robi alebo ma obdobie ked ochladne a sprava sa nie moc prijemne vo vztahu ku mne.neviem mozno si myslite ze som divna ze preco este zotrvavam v takom vztahu proste ho veôlmi lubim je to prvy chlapec s ktorym mam vela spolocne velmi si rozumieme vo vsetkom je starostlivy pozorny mily proste nemala som este takeho chlapca ale tie jeho muchy alebo neviem ako to mam nazvat ma dost trapia a zneistuju do buducna zazila som si uz v zivote svoje ale v tomto si naozaj neviem pomoct a neviem co robit.vopred dakujem za nazory a ked chcete vediet nieco viac kludne sa pytajte...
nechcem sa s nim rozist poradta mi prosim
dakujem vam ste velmi zlaty ze ste mi napisali a naozaj to potrebujem som rada ze prispel aj chlapec a mas pravdu robo je mi dost luto ze to neurobi sam ze musim stale na priatela tlacit dokonca som sa s nim uz chcela aj nejeden krat rozist tak ze som sa mu uz neozvala ale on si ma vyhladal a s placom ma prosil ze sa uz zmeni ze mi uz ublizovat nebude a stale nieco su to uz sice len malickosti ale flirtovanie alebo nezaujem v spolocnosti az ignoracia alebo chlad to dost zranuje a narusa doveru vo vztahu.ja som tiez nebola svata tiez som sa bujacila na discotekach a mala som plno kamaratov ale zmenila som sa lebo som citila ze uz to nedokazam lebo mi dost zalezi na priatelovy a nemusel mi nic hovorit.ako som uz pisala stale je nam spolu krasne ale neviem co dalej nedokazem ho opustit nechcem a neviem si vysvetlit preco pritom som velmi rozumne dievca ale asi naivne alebo co...hmm
Zabka ty si ozaj zabka.Nemala si vela vztahov a tento by bolo najlepsie ukoncit.Vermi,ze mas v blizkosti lepsiu sancu na lepsieho priatela.Tiez som sa koli jenemu trapila,boli sme spolu 2roky on bol moj prvy a dusovala som sa,ze sa nemozme rozist lebo je ten naj i ked robi co robi.Aj spaval s inymi ale to som sa dozvedela na samom konci rozchodu.Dakujem za ten rozchod,bol inak z jeho strany.Bola som po nom asi 3 roky bez vazneho vztahu,nehladala som nasilu az raz som stretla po 5rokoch znameho len z videnie ale uz som siho nepustila a nepustim.Az teraz mozem povedat,ze mam krasny vztah i ked mala burka medzi nami sa najde,no je to celkom ine.Aj tebe drzim palce.
Ahoj zabka... Fuuu ako som cital ten tvoj prispevok, uplne som sa v tvojom priatelovi nasiel. Tiez som robil podobne veci, akurat som nemal priatelku ktora mala dieta. (aj ked prave taku teraz hladam:)) ) No ale o inom som chcel. To ze sa zabava neznamena ze ta nema rad, aj so mnou to tak bolo. Nikdy by som nezniesol pohlad na slzy byvalej, citil by som sa ako ten posledny odpad. Ono je to skor o tom, ze clovek sa rad zabava, tak isto ako v mojom pripade, nevedel som si predstavit vikend bez zurky. Co ti vsak mozem poradit. Podla mna to nema vyznam, pokial sa sam z vlastnej vole nechce zmenit, tak to na natlak neurobi. Ja som bol presne taky isty, az som prisiel o cloveka ktoreho som miloval viac ako seba, lenze uvedomil som si to az ked som ho stratil. Dnes by som uz nikdy nerobil to co pred tym a vdacim za to prave mojmu popaleniu, resp. padnutiu na hubu. Myslim ze tvoj priatel si potrebuje uvedomit presne to iste co som si uvedomil ja a to je ze laskou sa nepohrda a ked niekoho milujes sam sa budes chciet zmenit a spravis to rad. Dokonca sa na tu zmenu tesis. Moja rada znie skor tak, ze mu skus naznacit ze to moze skoncit. Pokial si neuvedomi o co prichadza a bude robit stale to iste a zurovat tak to nema vyznam. Hlavne ked ty mas male dieta o ktore sa treba postarat a nie sa ozierat po diskotekach. Mozno je problem aj v tom ze nie je pripraveny na rodinu. Kazdopadne ak sa sam nechce zmenit a prestat s alkoholom a zurkami, nemas co riesit. Skor ci neskor by sa to rozpadlo. Kludne sa ozvi ak by si chcela muzsky pohlad ne vec lebowski99@azet.sk
Ja som chodila s jednym chlapcom dva roky,dokonca to bol spoluziak takze doteraz sa vidame,nechala som ho aj ked som ho mala rada,nerobil mi napriek,nechodil po diskotekach a ani by ma nikdy nepodviedol,ale nespraval sa ku mne ako ku svojej priatelke,castokrat na mna pre nieoc krical,teraz mam priatela uz rok a je uzasny,chova sa ku mne skvelo a celkovo sa velmi lubime,takze nie vzdy plati ze prvy a jediny,aj ja som si myslela,ze sa uz do ineho nezalubim,ale nic z toho nelutujem
zabka, nenapisala si co konkretne robi. No ja by som mu dala ultimatum, bud sa zmeni,a lebo sa rozidete. Bud alebo mysim, ze ine riesenie tu nie je. Chces cely zivot potom trpiet? radsej sa odlubit, najst niekoho ineho, kto si ta bude vazit. Ja som mala tiez byvaleho takeho, len mi ublizoval a lubila som ho. Trvalo to 4 roky,a le potom som si povedala dosta teraz lutujem, ze som to neurobila ovela skorej.
aj ja mam svoje nalady soraja ale neriesim to tak ze robim take veci ktore by mohli ublizovat mojmu priatelovy ale tu nejde ani o nalady ale skor ako pise lajthia ze ci je rozhodnuty byt somnou ci to naozaj chce.rozpravala som sa s nim uz velakrat a sam si uvedomil ze mi dost ublizuje je mu to luto ale nevie preco a nechce to robit ...hmmnas vztah je aj teraz velmi dobry uzivame si ho naozaj naplno len neviem co robit ked sa takto sprava neviem co si mam o tom mysliet velmi by som chcela v nom mat istotu obavam sa buducnosti s nim aj napriek tomu ze ho velmi lubim nachcem ho stratit ani sa snim rozist...co mam robit?...hmm ale dakujem za nazor
zabka ja sei zase myslim, ze ej normalne, ze clovek mava neikedy "svoje obdobia". Ak je normalny a vsetko je ok a len raz za cas ho pochytia taketo veci, tak myslim, ze to nei je az take zle. Ved aj ja mavam obcas zle obdobia a vtedy tiez nie je so mnou velmi do rci. Ale mala by si sa s nim hlavne porozpravat, najdolezitejsia je komunikacia.
Ahoj Zabka,
nenviem kolko mas rokov,mas dieta a ste spolu skoro rok.Myslim,ze podla vsetkeho,alebo vacsinou Vztah by mal byt prave na zaciatku o najvacsiej zamilovanosti.podla toho co pises,mam pocit,ze na zaciatku vam bolo spolu fajn,radi ste sa stretavali,tebe to nestacilo a nepacilo sa ti chovanie k ostatnym zenam a povedala si mu to.on ta v podstate ma rad tak sa snazi spravat lepsie,ale zda sa ,ze sa nechce celkom vzdat svojich zvykov.je mu s tebou fajn,ale na druhej strane sa mozno boji zvazku.