Na začiatku leta mi môj spolužiak/frajer napisal že sa mu hrozne páčim.A keďže aj on mne sa trochu páčil,tak som mu to povedala.Dohodli sme sa ale že nebudeme spolu chodit keďže momentálne nežije na Slovensku.Ale po lete si to tak nejako zobral,že už teda asi spolu chodíme,a stále mi posielal srdiečka a hovoril mi ako mu chybám atď.
Ja ho mám veľmi rada,lenže mám taký pocit že to nemá žiadnu budúcnosť,alebo že ešte niesom s ním pripravená byť.A neviem ako sa mám s ním rozísť,pretože mi to teraz príde nevhodne napísať mu to len tak,keďže sme spolu ani poriadne neboli,a teraz niesme ani v jednej krajine,ale nechcem mu ani dávať veľké nádeje.Keď sa sem ale vráti na Slovensko,budem mu to musieť povedať do očí,lenže neviem ako a čo mu povedať.A nechcem mu ani ublížiť tým že hneď sa s ním rozídem.
Čo mu man povedať,a myslite že mám s tým počkať alebo mu to napísať teraz?Alebo počkať kým sa vráti,a tak po mesiaci mu to povedať?
Ako sa s ním rozísť
Napis mu ze je sice fajn a vazis si ho ale na vztah este nie si pripravena. Rada by si s nim ostala kamaratka. To rozchodi. A napisala by som mu to cim skor.
Napis mi ze si sa zacala s niekym stretavat a pomaly to prerasta v nieco vaznejsie. Ze s nim to chces drzat len v kamaratskej rovine. A navyse ako Tu predomnou spominaju, je dost mozne ze si takto namotava viacere, zial no.
a čo tak narovinu..? a možno tie srdiečka posiela 10tim dalším...
robia to aj dospelí chlapi, nielen "deti"..
ked ti bude posielat srdiečka, tak sa ho opýtaj na čo to robí...?
ako sa chceš rozísť s niekým s kým nechodíš...??
to kolko máte rokov ? 12???