Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

internetove zoznamky - vlastne pribehy

KriKri

My sme sa tiež "spoznali" na zoznamke. Ale nie tak, ako možno si niektorí myslia. Písali sme si tam viacerí, taká partia. Niektorí sa medzi sebou poznali osobne, niektorí nie (ja s priateľom nie). Potom sme sa všetci stretli na koncerte, preskočila iskra. Nedali sme sa dokopy hneď, ešte sme sa spoznávali cca 2,5-3 mesiace a teraz spolu žijeme a sme spolu takmer 8 rokov. Nevymenila by som ho.

Romana179

Ahoj, ja som nikdy neuznavala taketo zoznamovanie, prave kvoli tomu ze cez internet ta moze hocikto oklamat a byt uplne iny ako cez net. Moje kamaratky viacere sa takto zoznamovali a raz mi jedna povedala ze ved ked sa z toho tak smejem nech to aspon vyskusam. Ok skusila som, dostala som rozne spravy niektore aj dost nevhodne. A po asi troch dnoch na zoznamke sa mi ozval podla fotky pekny podla pisania zaujimavy muz. Moja prva myslienka bola ze to nie je realne aby niekto taky prijemny sa tymto stylom zoznamoval, ale pisalo sa mi s nim dobre, a po dlhsom case som suhlasila so stretnutim. Prekvapivo to bol naozaj ten fesak z fotky, nazivo sme si velmi rozumeli..a v skratke- dnes je to moj manzel a uz mame aj dcerku. Tak to je moj pribeh, ale stale si myslim ze najst niekoho normalneho cez zoznamku je skor zriedkave :)

mmoonna

Ja som si dala prvýkrát v živote inzerát na internetovú zoznamku. Ozývali sa všelijakí, ale nejako som z ich správ, profilu vedela vyselektovať "divných". S jedným som si asi mesiac písala, potom sme sa stretli a sme spolu osem rokov :). Takže aj tak sa dá ... :)

Haha547

Isla som raz von s jednym z mojho mesta. Vyzeral byt celkom fesak aj povahovo sme si sadli. stretli sme sa a to taky suchy trpazlik :D no a ked otvoril usta tak jak ked sa nadychnete z helioveho baloniku tak taky hlas mal. Plus krive predne zuby. Takze ak dotycny nema ziadnu fotku s usmevom moze to mat dovod xD vonku sme si skoro nic nepovedali ale cez fb mi stale nieco vypisoval. Skoncilo to poslednou spravou ze je na oslave a ze mi napise zajtra. Uz je na tej oslave treti rok asi :DDD o tyzden si zmenil svoj stav na zadany so svojou ex. Takze tak :D

Lollka

No stalo sa mi nieco podobne, chlap poslal fotku, vyzeral tam byt celkom fesak. Tiez pisal ze rad chodi do prirody na tury a tak, ja tiez, tak som sa s nim stretla. Dosiel megaobezny chlap co ledva chodil, bol ovela starsi ako na fotke. Ako poslal mi sice svoju fotku ale tak min. 10-15 rokov staru. Okrem toho som sa dozvedela ze ma 5 deti s dvoma zenami a chce dalsie. No trvalo nejaky cas kym sa mi prestal ozyvat a pochopil ze ho nechcem.

simiona

A ja blbá som tam dávala svoju ozajstnú fotku a bez fotoshopu a čudovala sa, že žiadny chlap ma nepozval na rande. A skončila som s tým.

divocina1

pred tromi rokmi som sa stretla s muzom co mal v profile napisane ze je vysportovany vysoky 180 cm a dobre zaraba :-) Potesila som sa kedze ja mam obeznejsiu postavu 162 cm reku ved sa to stratí :-) Ked som prisla na rande cakal ma na lavicke napadnik co bol mensi odomna co sa vahy tyka bol polovica mna a po rande sa uz nikdy neozval :-D tot moj pribeh a dovod preco som isla na liposukcu :-) teda poviem vam to kompresivne pradlo neni nic moc ale pre krasu sa trpi :-)