Ahoj....potrebujem sa vyrospravať....mam 14 od malička ma rodičia zanedbávali hádali sa byli sa ohorzovali nás ožierali sa nikdy sa onás so sestrou nezaujímali ako iny rodičia o svoje deti....keď som mala päť rokov rodičia sa rozviedli otec odišiel našiel si priateľku ktorá mala dvoch synov a onás javil zaujem len s povinnosti brával nás každý druhý mesiac aj keď nás mal brávať každý víkend....moja matka ako inak chodila aj chodí cez víkend piť z pratiou 27 ročných chalanov mama má 31 proste všetci onej hoc že je kurva a omne to začali hovoriť tiež nikdy mi nič nedovolila minule som si chcela nafarbiť vlasy na hnedo a ona že nie lebo jej sa ťa farba nepáči len preto mi to nedovolila lenže zlja si tu farbu dám nebude mi rozkazovať človek ktorý mi zničil celý život...
Nanavidí moju rodinu
miesto farbenia si vlasov, sa uč aby si neskončila ako troska - ako tvoja matka... a od 16 možeš isť brigadovať a budes mat vlastne peniaze..
Teraz som si precitala ze mas este aj sestru... typujem ze tiez je neplnoleta... tlieskam tvojej mame naozaj
Tak to nie je spravne, urcite by nemala chodit niekam slopat, ked ma doma neplnoletu dceru... naco si robila decko ked to potom takto dopadne... chce dohanat celou mocou mladost ale to by nemala, mala by sa chovat zodpovedne... no dievca, tebe ostava sa postavit pomaly na vlastne nohy....
Matka ťa porodila v 16, 17-tich, už to hovorí za všetko...