Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neviem sa odpútať od EX

Príspevok v téme: Neviem sa odpútať od EX
lesly4

Dobrý večer
Asi približne pred rokom som sa rozišla s mojím priatelom, ktorého som veľmi ľúbila.Neboli sme spolu dlho, ale zato to bolo veľmi intenzívne. Zrazu jedného pekného dňa ma opustil kvôli jeho práci ktorú veľmi zbožňuje, už je to jeden rok a ja sa z toho neviem spamätať. Za tento rok som stretla viacero mužov,ale nikto nie je taký ako on.Je to veľmi nepríjemné stále naňho myslieť a nemôžem sa na nič sústrediť a ničí ma to veľmi vnútorne.Pomaly ma to zabíja.Snažím sa pracovať,to jedine mi pomáha ale po práci je to stále o tom istom.Na výšku som chodila ale vôbec som sa na to nevedela sústrediť preto mi aj niekoľko krát padla, je mi všetko jedno, nič ma nebaví robím všetko na sillu,nemám z ničoho radosť. Navštívila som aj psychologičku ktorá mi pomáha s tym, ale o pár dni som zase tam kde som bola a už nemám síl. Nie sme v kontakte vôbec, sem tam sa len stretneme, niekde..ale nekomunikujeme spolu vôbec. Je to veľmi nepríjemné. Pracujem síce v rovnakej firme ako on, ta práca je dobrá len sa neviem od toho stále ešte po roku odosobniť. Mám možnosť ísť do Ameriky na rok pracovať, tak rozmýšam že to využijem aby som raz a navždy už naňho zabudla..
prosím o akékolvek rady alebo najlepšie osobne skusenosti
Ďakujem

Lesly134

Lebo toto už trvá tiež rok a som z toho zúfalá.. Neviem co robiť. Ráno naňho myslím, počas celého dňa Niekedy, neviem sa sústrediť myslím na to co robi

Cyts

Ked nanho prisla myslienka, hned som sa ju snazila odohnat a mysliet na niečo iné. Hlavne som neostávala sama, našla som si dobrého kamarata ktory mi pomáhal tym že sme chodili na prechádzky precistit si hlavu.. áno, nebol to ON ale mal v sebe nieco čo ma liečilo. Trvalo to rok. A teraz je všetko fajn tak nemaj strach :)

Cyts

Lesly,
Uplne ta chapem. Mala som to tak isto. Ty ho stretavas lebo pracujete v jednej firme a to je na tom to najhorsie. Vidis ho ahned sa ti vybavia vsetky spomienky.
Ja som mala sice vztah na dialku ale bolo to intenzivne. Vyriesila som to tak ze som zmazala vsetko "hmotné". Fotky uložila mimo moj dosah niekde kde ich nebudem vidiet, vzdala som sa na urcity cas cestovania vlakom, lebo mi ho to pripominalo ked som sa zim chodila. Blokla som ho na fb aby som nevidela jeho fotky. Nic co by mi ho pripominalo. No a potom som musela spravit tú najtazsiu vec- prestat nanho mysliet a spominať na to co bolo. Bolo to tazke a zdalo sa mi to nemožné. No dokazala som to. Zacala som pozerat serialy, hrat hry, citat knihy, chodit von viacej, ... no hovorim bolo to hrozne tazke. Ale, dokazala som to. Avšak, nikdy ale nikdy som sa nesnažila zabudnut. To nie. Spomienky som si vzdy uchovala v srdci. Teraz je uz vsetko iné. Spomeniem si rada nanho, na nás a cítim sa dobre. I ked obcas slza vyjde, citim sa stastna ze som s nim mohla byt.
Drzim ti paalce. Nikdy to nie je jednoduche ale dá sa to.

Lesly134

Ďakujem, no áno asi ma možno už neľúbi, len on je workoholik nemá osobný žiť, len prácu, chce byť najlepší.. Mam rada tu firmu kde som, lenže sa neviem odpútať od neho aj keď sa stretneme.. Je to ťažké

NaRovinu

Ja by som do Ameriky išla hneď. Môžem sa spýtať, v akom odbore pracuješ, keď si dostala takúto úžasnú príležitosť ?
Tiež by som chcela takú príležitosť...

Apolli

Co znamena, ze ta opustil kvoli praci? Ludia sa nenechavaju kvoli praci, ak nejde vyslovene o nieco vysoko specificke, co by "ublizovalo", alebo vadilo jednemu z partnerov. Ludia sa neopustaju, ak pracuju dokonca v jednej firme, len preto, ze jedneho ta robota extremne bavi. Takze bud je tam iny problem, o ktorom nevies (ina zena), alebo ta vyslovene uz nemiloval a tak radsej zvolil vyhovorku, ze "kvoli praci uz nemozeme byt spolu"...Chod do Amerìky a bodka. Uvidis, ze skrz pol planety na neho velmi rychlo zabudnes