Sme rakovina?

Príspevok v téme: Sme rakovina?
Nechapem69

Na zaciatok poviem ze som velmi citliva osoba. Som taka ticha voda. Milujem zvierata, prirodu ale akosi ludi nie. Strasne ma rani fakt ze ako ublizujeme svojej planete. Klcujeme stromy, znecistene oceany, zabijanie zvierat ktorym hrozi vyhynutie, hladujuce deti v afrike, zabijanie zvierat na maso ci su to kravy, svine, sliepky, psy, macky nehumannym sposobom. Serie ma to ako sa vacsina iba prizera a nic nerobi. Seru ma ti stupidni "youtuberi" ktori sa zivia natacanim totalnych sprostosti, namiesto toho aby mohli nejako pomoct. Ci uz formou nejakej peticie, alebo pomoct financne. Mozu oslovit tak tisicky ludi. Mam radsej zvierata ako ludi. Clovek a to jeho ego. Sme totalna rakovina tejto planety a radsej by som bola keby konecne spadol nejaky meteor a cele to ukoncil. Co si myslite o tomto vy?

Axolotl

No vies aj z obycajnej bunky ,ktora je zdrava sa sem tam stane rakovina... a tak je to aj s ludmi...nie vwetcinsu zly,ale za thmi zlymi rozhodnutiami su ludia s peniazmi.... Peniaze rozhoduju co ako bude a nie co je spravne...v podstate denne vymieraju druhy zvierat,ale aj rastlin ... a ked to aj znie zvlastne vela sa s tym neda robit...to ze deti v afrike hladuju ma nwzaujima,ved je ch krajina ore v biede a tak isto hladuju deti vo vela dalsich krajinach ci v europe alebo azii ci amerike ....ja sa tiez pohybujem velmi casto v prirode a sam to vidim... tiez ludi vekmi nwmusim ,ale co uz... ja mam aspon zahradu kde sa snazim to dat do takej miery ,aby bola utociskom pre mnohe zvierata ... ked tak odpis