Ahojte..Mám 18 rokov a taký problém.Možno tu podobné témy boli ale ako vieme každý prípad je individualny..Vždy keď sa s niekym zoznámim či už na nejakej akcii,zábave alebo kdekoľvek inde,nikdy sa to neposunie ďalej..Napriklad...Zoznámim sa s niekym,vymeníme si kontakt ale druhyraz už ma nikde nepozve ani nič.Maximalne pišeme zopár dni a vždy to hasne..Samozrejme že stoho dôvodu som logicky ani nemala žiaden vzťah ešte..Kde môžem robiť chybu?Aké môžem mať vyžarovanie?Snažím sa nato nemyslieť mám aj koničky ale keď si nato spomeniem horím od zúrivosti......Škaredá asi niesom lebo chlapci mi veľakrát povedali že som pekná,zlatá a pod...Len tam to vždy končí...Zoznámim sa s niekym ale to sa vidíme vtedy prvý aj posledny raz...Čím to je? (a prosím nepište mi tu reči typu "venuj sa škole" a pod lebo tam problém nemám žiaden,,,) ..Tieto situacie sa mi opakujú neustále minimálne 15 ráz sa to už sa stalo...
Kde je chyba??
Biet Mitt a mozno vyjadruje priamo a tvrdo ale ide mu len o ponizovanie pisatelov vecami ktore vobec nie su pravdive a nevyplyvaju z napisaneho textu, lieci si tym vlastne komplexy a na tom mi nepride nic obdivuhodne. Obdivovat ho mozu len podobni zakomplexovanci ako on.
Na zábave si len ťažko najdeš dlhotrvajúce priateľstvá. Počas strednej sme na zábavy chodili často, ostali mi z toho veľa kontakty ale žiadne priateľstvá. Preto som s tým skončil, venujem sa turistike, a tu si vytváram nové priateľstvá snáď na každej túre. A nie len že si vymeníme kontakty ale chodíme spolu znova a znova.
Mitt
pis tu castejsie, paci sa mi ako drzo a priamo sa vyjadrujes :D
Ziadne obkecavacky ale priamo k veci...
Len tak dalej ;)
Skus sa spytat svojich kamosiek, znamych ake mas vyzarovanie a ako podla nich posobis na ludi, oni ta poznaju, skor ti budu vediet povedat. Je to zvlastne ale mozno si len mala smolu ze boli zadani alebo co, mozes sa skusit zoznamit aj cez nejaku zoznamku.
Tak si asi priliš vyberava, maš na mužov veľa požiadaviek, precenuješ sa, pôsobiš namyslene atd...
Mitt-Tak to sa teda mýliš,veľa raz som aj ja spravila prvy krok či už som napísala alebo popytala kontakt a podobne...Ale zas nemôžem vkuse vypisovať a podlizovať sa len ja...A myslím že ak sa to deje neustále tak je to trošku na zamyslenie a preto sa ani nedivím že ma to aj znepokojuje niekedy...Neviem už fakt čo mam robiť
Chyba bude asi tam, že čakáš ako princezná, že sa ti chalani budú doprosovať a biť sa o teba. Pokiaľ aj ty nevynaložíš nejakú snahu a zároven nemáš vzhľad topmodelky, máš smolu...