Zmenil svoje spravanie

Príspevok v téme: Zmenil svoje spravanie
slova

Ahojte.Chcem vas poprosit o nazor,radu..
Pisem si dost intenzivne uz vyse mesiaca s jednym muzom.Stretli sme sa s tym muzom (ma 34.r) raz osobne,pred pol rokom.Dost silno na mna vtedy zaposobil.Vedela som,ze chodi na jedno forum.Tak som sa mu tam prihovorila a napisala som mu tam. Nevedel,kto som.Nemam tam fotku. Ale zacali sme si pisat.Denne aj niekolko hodin.Sadli sme si nazormi,humorom-hned od zaciatku. Ked to uz ale po 3.tyzdnoch zacalo byt dost intenzivne-chcel sa so mnou stretnut osobne,zdoveroval sa mi,otvaral sa mi,chcel ma spoznat,menil kvoli mne zauzivane navyky.. A ked to uz naberalo taketo obratky-priznala som sa mu,kto som a odkial ma pozna.Reagoval velmi pozitivne.Ze tusil,ze som to ja a ze sa tomu velmi tesi.Vravim,stretli sme sa osobne iba raz a to pred pol rokom-a on si o mne pamatal dost vela detailov,info..
A o co ide? Chcel sa so mnou stretnut.Navrhol mi stretnutia,ale mne to zrovna vtedy nevyhovovalo.Tak som reagovala tak,ze mozno sa stretneme na dalsi tyzden.Tak on to moje mozno zmenil uz na zaväzne a ze s tym pocita.Ze sa uz na mna velmi tesi. No ide o to,ze ako sme sa dohodlli na tomto nasom stretnuti-stiahol sa v pisani.Aj som sa ho pytala,ci sa unho nieco nezmenilo?Reagoval tak,ze nie,len je teraz velmi zavaleny pracou.Ale to bol aj predtym a pisal mi nonstop.Uz poznam zhruba jeho navyky a citim zmenu jeho spravania.Je mily ako vzdy,ale menej mi uz pise.Neviem si vysvetlit tuto zmenu jeho spravania.. Stalo sa vam uz nieco podobne?

slova

Vielott a Lollka - dakujem vam.Vsak na stretnutie pojdem a uvidim.Teraz je tam prihlaseny,ale ja sa neprihlasujem.Vsak ma na mna fon,ak bude chciet,ozve sa mi tam..

Violett

Ahoj, mozno keby ti sem skor muzi napisali, co to jeho spravanie v muzskej reci znamena :)) Ja si myslim, ze je to len daka takticka hra..aby z toho stretnutia nezislo

slova

Pol roka som sledovala jeho spravanie na tom portali,kym som sa mu rozhodla napisat.Nekomunikoval tam sukromne s nikym,chodil tam len kvoli mailom (vikendy nikdy,len cez tyzden-aj to nie kazdy den. 2x tyzdenne. Vzdy doobeda a len na par minut.Pozrel maily a po chvilke tam uz viac nebol.Na FB,instagrame nie je vobec).
Zo zaciatku,ked som sa mu prihovorila a zacala si s nim pisat-ma aj dlhsie podozrieval,ci nie som daky jeho kamos,ci kolega.Ci si z neho daky znamy nestrielaju,nerobia srandu..