Randenie s muzom BARANOM
Ahojte. Mate niekto partnera barana? Zaujimalo by ma ako prebiehali vase zaciatky. Ako je vseobecne zname, barani su ohnive znamenie, muzi cinu, chcu vsetko hned a zaraz. Neradi cakaju....no lenze ja som s mojho napadnika barana trochu uz zmetena. Stretavame sa uz skoro dva mesiace raz do tyzdna. Ide to velmi pomaly. Prvy mesiac sme chodili len na prechadzky a nejake bozky. Potom sme zacali spolu spavat ale je velmi opatrny. Nikdy neprevezme iniciativu na seba ale caka prvy krok odomna. Neprejavuje mi ziadne emocie alebo city. Ked sme spolu, vela sa rozpravame a smejeme ale este nic neriesi medzi nami. Ani ja nechcem tlacit na pilu ale uz ma to zacina miast. Neviem ci ma vobec zaujem. Baran sa predsa do vztahu vacsinou vrha....ci? Moj baran je velmi pomaly ☺ Mate aj vy takuto skusenost?
Vztah s baranom
Moja sestra mala samých priateľov baranov a žiadny nedopadol dobre, asi toľko k tomu viem len povedať
Ked uz tak pozeras na znamenia, skus cinske, tie su z velkej casti funkcne ako tieto europske, alebo slovenske. Zatial som sa nestretol zeby nieco bolo uplne inak ako cinske znamenie hovori.
A_dr1a ...dakujem za zaujimavy prispevok....to presne aj robim. Ja mu nevyvolavam ani nevypisujem ani za nim nebeham. On pride ked chce. Nenaznacujem mu nic o spolocnej buducnost ani dlhodobj ani kratkodobej. Len to nechavam vyvijat sa. Myslim si ze este nieje uplne vysporiadany z rozpadu predosleho vztahu. Uz to bude pomaly aj rok ale z rozpravania citim ze ho to stale hneva ze v podstate on bol na pricine ze tu babu stratil. Bol z toho aj dost na prasky. Teraz povedal ze uz je viac v pohode ale asi este nie uplne. Preto na neho nechcem tlacit ani si vynucovat nejake prejavy lasky ak to tak este neciti. Len neviem ci to ma vobec vyznam s nim pokracovat ak nieje este pripraveny....kazdopadne ja sa mu vnucovat nechcem. Ked zamnou pride, je nam dobre aj ked mi tie city chybaju. Ale na ten bozk vzdy caka odomna ze zacnem aj s intimitami. ....tak neviem co si o tom myslite?
to skutku steš obbcúvat s baranem ? si kompletná ?
m.youtube.com
Mydlil mi barana :D :D :D
A v si ty ovca ze chces s baranom randit?
Preco si nenajdes muza cloveka?
Aboj Gama. Ja mam dost nastudovane aj odpozorovane znamenia. Je vela pravdy na vykladoch znameni (treba vsak brat ohlad aj na to, ze clovek je tvor komplikovany a osobnost celistva a je ako take puzzle, ze nielen znamenie ho formuje tvori - ale vela aspektov spada pod genetiku, vychovu a rodinne formovanie, kamarati partia skoly prace, zivotne zazitky a odzite, ci skusenosti zazitky, prostredie kultura ai).
Mne uz vypracovali profil podla datumu casu miesta narodenia ai a musim uznat, ze to sedi) Inak zatial iba jedna kniha co som z toho kvanta citala sedi na znamenia a podla mna je topka..
Je pravda, co ti pise Mrauka.
Nikdy nedavaj viac, nez sa ti dostava. Aspon v zaciatkoch. On je muz a ci je 2st 14st 21st ai, tak ten instinkt lovca muza v nom ostava aj keby bol trebars aj subka)) a ver, poznam introvertov, aj ludi so soc.fobiou, ktori ked pocitia to co sa citit ma, tak sa menia priam zazracne pri zene ci pri muzovi ich srdca)
Takze ak ti mozem poradit, stiahni sa. Spomal. Stretavajte sa, ale bud zaroven aj nedostupna, neserviruj sa mu lacno a ako na tacke. Ved ak mu davas vsetko ako na zlatom podnose a bez namahy - o co ma vlastne bojovat? Preco sa ma snazit? Vsak on nemusi vobec nic. A ma vsetko. Takze bud nedostupnejsia, nedosiahnutelnejsia, nepredvidatelna, zahadnejsia, maj svoje tajomstva, bud hrava aj koketna, pritazliva aj odtaziva. Nebud vzdy ty iniciatorka vasich stretnuti, nepis nevolaj mu nonstop, urcite ho "neznasilnuj") Proste bud Zenou. A nie lacnou atrapou zeny. To je velky rozdiel)
Že vzťah s baranom :D To ako fungujete v sexe?
www.google.sk:
Jeho povaha je len dôkaz toho, že súdiť ľudí podľa znamenia, je blbosť.
Ja som tiež baran, mám veľa znakov, ktoré charakterizujú barana, ale som aj introvertka a mám soc. fóbiu a to k baranovi nepatrí. Znamenia sú hlúposť. Ešte raz ti radím. Nesúď podľa znamenia. Je to blbosť.
Neprejavuje ti ziadne emocie ani city, nevies na com si a ty s nim spavas?
Mala som partnera barana a hej bol to dost ohnivy vztah. Tento tvoj bude zrejme zakomplexovany baran, ked ta necha vzdy robit prvy krok a boji sa prevziat iniciativu, alebo ma ascendent v nejakom zaspatom znameni.