Dobrý deň,som matka 2r dieťaťa žijeme v rodičovskom dome spolu s rodičmi . Aj keď som mamou a mám pomaly 35 stále mám pocit že som braná ako tínedžer možno menej a že moje dieťa vlastne nie je moje ale mojej mami pretože neustále všetko automaticky robí za mňa,preberá velenie,nákupy,zehli,perie,navarí na tri dni (takže nezostáva priestor pre mňa ako matku)
Prípadám si zbytočná...
Mám chuť ujsť ,no nie je kam
Začarovaný kruh
Mam podobne zmyslajucu matku, mysli si ze som uplne neschopna a ked som s nou byvala to boli len same konflikty. Tu nepomoze ine len odist z domu a osamostatnit sa. Verim ze to mas teraz tazke a nemas kam ist, ale snaz sa do buducna co najskor osamostatnit, najdi si pracu a setri si. Porozmyslaj nad moznostami, napr. ci si nemozes s nejakou kamoskou ktora je v podobnej situacii prenajat maly byt.
bosorka 34, Tvoja matka nepracuje? Manžela nespomínaš, si asi sama. Tvoja mama si zrejme myslí, že to vie lepšie. Musíš jej otvorene povedať, že sa vieš sama postarať o seba i dieťatko. Maj úctu k mame, ale nenechaj sa manipulovať. Ona si to nemusí uvedomovať, že aj keď chce dobre, robí opak.
Pre rodicov su ich deti vzdy deti, tym viac, ked zijes v ich dome. Ak citis, ze chces odist, tak by si zrejme aj mala. Mamu nezmenis.