Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chronické zatekanie hlienov

Príspevok v téme: Chronické zatekanie hlienov
Rimobul

Ahojte,
Už asi 4 roky roky ma trápi každodenné zatekanie hustých žltohnedých hlienov do hrdla. Počas dňa je to ešte ako tak ok, keďže ich môžem vypľúvať. Problém nastáva v noci, pričom sa každú jednu noc budím po 5-6 hodinách spánku s tým, že už pomaly nemôžem dýchať, pričom nos mám plne priechodný. S tým spojený je aj zápach z úst, afty a myslím, že aj zvýšená kazivosť zubov.

Počas posledných rokov som absolvoval všetky možné vyšetrenia. Na ORL mi povedali, že mi niečo dráždi sliznicu, ale nevedia čo, predpísali mi Nasonex, ktorý mi pomohol tak na 30%.

Samozrejme, ďalší v poradí bol alergológ. Potvrdila sa mi alergia na prach a roztoče, plus trávy. Vyskúšal som asi všetky existujúce lieky na alergiu, absolútne bez účinku. Myslím, že alergia nebude hlavný dôvod, nakoľko problémy neustupujú ani v horách alebo pri mori. Taktiež nos každý deň preplachujem Vincentkou.

Bola mi diagnostikovaná aj histamínová intolerancia, myslel som, že konečne sme prišli na dôvod. Avšak po rôznych experimentoch so stravou som vylúčil aj túto možnosť. Problémy sú každý deň rovnaké a vôbec nie sú premenlivé v závislosti od stravy.

Výtery mi boli robené miliíonkrát a všetko bolo v poriadku. Ešta ma napadlo, či by to nemohol byť reflux. Avšak žiadny iný z príznakov sa u mňa nevyskytuje a keď som skúsil nejesť pred spaním a spať na polohovateľnej posteli, nepozoroval som žiadnu zmenu.

Nemal niekto podobné problémy? Nejaký nápad na koho sa ešte obrátiť? Ďakujem za každú radu, lebo o chvíľu už asi skončím na psychiatrii.

dorija

skus si prepachovat nos koloidnym striebrom,radsej slabsim,staci 15bpm,naliat trosku do dlane a hlboko vtiahnut,mne to pomaha..reflux to nebude,pri nom byva drazdivy kasel,ked lezis,vracia sa potrava spat,a to vyvolava kasel,alebo dokonca dokaze imitovat infarkt