Ahojte, mám problém. Mám 19 rokov a nikdy predtym som nemala chlapca a teraz sa zrazu objavil. Je to fakt milý chlapec, cítim sa s ním fajn, bezpečne, smejeme sa spolu...ale, keď mu mám dať pusu, tak cela zamrznem a nie je mi to príjemné, mám takpovediac z toho strach. A keď už si tu pusu aj dame, tak nič pri tom necítim. Mám niečo cítiť? Nejaké motýliky alebo povästnú iskru? Alebo je možné, že to príde až po nejakom čase? Máte takú skúsenosť, že zaľúbenie prišlo neskôr? Neviem či má význam tohto chlapca ťahať za nos, keď po ňom nejako netúžim a keby som mu povedala, že chcem aby sme ostali kamaráti, tak si myslim, že pre chlapca nemôže byť nič horšie ako skončiť vo "friendzone". Vopred ďakujem za odpovede :)
Úžasný chlapec, ale niečo chýba...
moze to prist aj nemusi, nejak by som sa tym netrapil zbytocne, nechaj veci plynut. pokial s nim rada travis cas, tak s nim bud. ak to bude trvat dlhsie a s tvojej strany nic a on ti bude lasku vyznavat tak potom sa bude mozno treba pobrat inym smerom. a ked uz tu pisem, uplne mi to pripomina mna sameho ked som mal tiez 19, po usi som bol do nej zalubeny od prveho momentu a ona nic, az po case sa do toho nejak ponorila. nakoniec sme spolu boli cez dva roky. vela stastia
U zeny to zamilovanie sa trva zvacsa dlhsie, ale ked je ti s nim dobre je to na spravnej ceste. Ono ani tie motyle nemusia nutne byt, to nie je zaruka pekneho vztahu.