Baby mate niektora skusenost s tymito tabletkami? ci ste zaznamenali rozdiel a po akom case? vdaka ;-)
BreastExtra+ - tabletky na zvacsenie prs-Funguju?
no takze dnes som zacala skusat :-D o 3 tyzdne uvidim ci budu pevnejsie :-D
Ako toto sú naozaj jedny tabletky ktoré fungujú, ja som toho už vyskúšala mnoho, od tabletiek po krémy, ale nič nepomáha, okrem týchto jedných tabletiek
Áno dve tabletky 2x denne,najlepšie ráno a večer. Ale s tabletkami je najlepšie počkať, a začať ich užívať v polovici menštruačného cyklu. A taktiež treba zaradiť do jedálnička čo najviac ovocia a zeleniny, čo najviac vitamínov aby prijímalo telo počas papania tabletiek
Anonymka28 este mala otazka. objednala som si 3 tyzdnove balenie na skusku. maju sa brat 2 tabletky rano a 2 vecer? je tam napisane 2 tabletky 2x denne tak nech v tom mam jasno :) danke ;-)
Ohľadom toho spevnenie ti naozaj neviem poradiť a somarinu ti písať nechcem, nakoľko prsia som mala pevné aj pred užívaním tabletiek a počas užívania som ohľadne pevnosti nič nespozorovala. Ako vyrobcovia sľubujú od tabletiek aj spevnenie pŕs, ale to ti potvrdiť a ani vyvrátiť už neviem
anonymka28 dakujem. skor ich potrebujem spevnit... snazim sa cvicit ale je to dost nepravidelne, pri trjickach zase toho casu fakt vela nemam... teda aj sa spevnia?
Ahoj. Skúsenosť s týmito tabletkami mám, objednala som si mesačnú kúru, čo je 120 tabliet, a užívanie dve tablety denne. Ako podľa mojej skúsenosti si myslím že áno fungujú naozaj, nakolko prsia sa mi zväčšili o jedno číslo, a určite to nebolo tým žeby som pribrala alebo niečo. Vázila som sa, a váha stále na tom istom. Ale nakoniec som stým sekla, nakoľko je to podľa mňa dosť finančne náročné, pretoze sľubujú zväčšenie prsníkov uz za tri mesiace o dva čísla, áno, prsia sa ti zväčšia, ale akonahle vysadis tabletky, tak stým ti odídu aj tvoje prsia. Tabletky musíš potom už užívať nonstop a myslim že je to dosť keďže mesačná kúra stojí 50 eur, a ako som už napísala keď chceš poriadny výsledok tak ti treba troj mesačnú kúru a ak chceš prsia stále krásne veľké tak je to už viac než dosť ...