Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokrovci

Príspevok v téme: Svokrovci
Kata5522

Ahojte, ako často sa stretávate so svokrovcami ? Zaujímajú ma hlavne prípady, kde bývate kúsok od seba, ako je to aj v našej situácii. Od kedy sa nám narodil synček, týždenne sa vidíme 3 4x a uz mi to veľmi lezie na nervy. Ak je svokra doma, už ráno volá mužovi, že máme prísť ku nim a keď neprídeme my, tak nas navštívia oni a to najmä vo večerných hodinách, čo mi mimochodom tiež prekáža. Muž je preč z domu 4 občas aj 5 dni a naozaj nemám chuť takto tráviť náš spoločný čas..ja už niekedy svokrovcom ani neberiem telefón, ale stále im to akosi nedochádza. Spočiatku, keď sa narodil malý som ich chápala, ale nepredpokladala som, že ich budem mať neustále za pätami už "vždy"..A myslela som si, že sa nejak znormalizujú časom. Svokra často opakuje, ako jej vnuk chýba a akou drogou sa pre ňu stal!! Nonsens. Pôjde do dôchodku, tak stratíme súkromie už úplne. Ako riešiť túto situáciu? A nechapem aj muža, že jemu to neprekáža..a zástava si ich 

kafe

ja zas naozaj nechápem ľudí, čo si nevedia otvoriť hubu a slušne povedať: - Potrebujem si oddýchnuť a mať trochu súkromia, môžete chodiť na návštevu raz za 2 týždne? - Ak nepomôže slušnosť, večer idem na prechádzku na 2 hodiny alebo ku kámoške a nie som doma. Neotváram. Prípadne ich "vyhodím" spred dverí: -Mám tu návštevu, dovidenia.-
Čo má tvojmu mužovi prekážať, ked neni doma? Sú to jeho rodičia, samozrejme že on sa ich návšteve poteší vždy. Ak vadí niečo tebe, ty si vymedz svoj vlastný priestor a daj najavo, čo ti vyhovuje a čo nie. So svokrovcami sa dohodni, nech ti opatrujú deculo raz do týždňa a ty si voľný čas užívaj podľa svojich predstáv.