Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Značka Swiss O-Par

Príspevok v téme: Značka Swiss O-Par
Laura15

Ahojte. Dnes som bola v DM-ku a pri hladaní niečoho dobrého na suché a poškodené vlasy som natrafila na pre mňa úplne neznámu značku Swiss O-Par. Boli tam také malé balenia masky na vlasy na jedno použitie (medová, s argan. olejom, ...). Poznáte niekto túto značku?? Aké máte s ňou skúsenosti?? Oplatí sa do tejto značky investovať??

nicollette12

Praveze v DM maju toho najviac asi z tej znacky, v inych drogeriach som videla max. silver sampon, ale v DM by mali mat aj sampony, balzamy, kury atd... a najdes to normalne pri samponoch, len treba viac pozerat (hlavne v spodnych castiach regalov)

Laura15

Tak to teda vyskusam. A neviete v akej predajni zohnat aj cele balenia resp. nejaku radu tej kozmetiky?? Lebo v DM som to nejak nevidela okrem tych malych baleni ale zase moze byt ze som to prehliadla ...

nicollette12

Viem ake masky myslis :) velmi dobre su, ja som mala uz vsetky druhy a vsetky top :) a mala som aj balzam na vlasy s kokosom, tiez uzasny... a zda sa mi ze som mala aj taku kuru v oranzovej tube s arganovym sa mi zda to bolo a tiez som bola spokojna... :) za malo penazi vela muziky

Defcon

A ma to nejake certifikaty ? Lebo ak to ma certifikaty, je to v peknom obale a vonia to pritazlivo, tak to je bomba kozmetika.-)))