Dobrý deň
Ako ste si už podľa názvu mohli všimnúť, rozhodujem sa medzi 2 SŠ a to je : SOŠ Technická
Gymnázium
Neviem ktorou cestou by som sa mal vydať. Baví ma učiť sa, ale aj práca s počítačmi.
+ So spolužiakom sme sa dohodli, že pôjdeme na rovnakú školu, čiže Technickú ale ak tam nepôjdem, tak z toho bude sklamaný, keďže sa tešil, že tam pôjdeme spolu. Dá sa to nejako aj vysvetliť a tak? Nechcem ho sklamať, keďže sme spolu kamaráti 10 rokov.
Výber strednej školy
abc7 - prosím ťa, čo je to za bludný názor, že z technickej školy sa človek nemôže hlásiť na školy typu medicína alebo farmácia? Keď má maturitu, môže sa hlásiť, kam len chce, otázne ale je, či zvládne prijímačky. Nešír dezinformácie zbytočne, prosím. :)
Na gymnázium by mali ísť tí, ktorí sa chcú učiť a tí, ktorí majú v pláne vysokú školu. Na gymnáziu budeš mať ešte čas sa rozhodnúť, no keď nepôjdeš na VŠ tak nemáš nič a si doslova 'nepoužiteľný' a naopak na technickej budeš môcť pracovať hneď po škole vo svojom odbore. Aj z technickej sa môžeš hlásiť skoro na všetky školy okrem medicíny, farmácie apod. Ja idem tento rok maturovať na gymnáziu a neľutujem svoj výber, no je to na tebe a stále budeš môcť prestúpiť :-)