Neúcta

Príspevok v téme: Neúcta
evameva

Neviem co s tym....
Zijem so svojim muzom uz 30 rokov, ale su veci, s ktorymi sa neviem zmierit....
Myslim, ze ma nemiluje a ani nikdy nemiloval, ale proste ma potreboval, ako taku fajnu do koca a do voza ekonomicku kamaratku....
Mam problemy, psychologicke, depresie, agorafobiu, v podstate ma nic nezaujima, len fungujem ako robot.....
Zacala som navstevovat odbornika, a ten mi prikazal, veci pomenovavat pravym menom, ale neviem to len tak.....
Mali sme priatelov, po case ma povedzme xy zacal mierne, a potom viac obtazovat, az sa m raz v spanku pokusil znasilnit,....je to dlhorocny priatel mojho muza
Zo zaciatku som sa s tym morila sama, neskor, ked to uz prekrocilo hranice, som sa zverila manzelovi a zaroven aj manzelke xy.....
A reakcia?? Zo strany mojho muza, skoro ziadna, lebo sa tesi, ako spolu budu robit to ci ono....
Zo strany manzelky....prosim ta, nepovedz to svojmu muzovi....

A ja som zostala mimo, oni sa nadalej rozne stykaju....

Je to normalne, aby manzelovi nezalezalo na tom, ze jeho zenu niekto obtazuje??? Len preto, ze je to narcis, miluje iste veci a k tym istym veciam, ma pristup prave jeho kamarat???
To ponizenie je asi jeden z dovodov, mojho upadku, a chcem sa vyhrabat, z toho apatickeho sebanicenia....

Co s tym???? Mate podobne skusenosti???

Jana Lukacova

evameva:..ako píšete, ono to nepôjde iba tak - za tie roky, čo všetko sa vo Vás nahromadilo...začala ste pomenovaním toho, čo sa deje pravým menom..budete potrebovať čeliť tomu, čo v sebe máte nespracované (smútok, bolesť, hnev...), aby depresie a pod. odzneli. A potrebujete zabuchnúť dvere za "drahým" manželom a dať si záväzok, že ďalších 30 rokov bude o Vás, o tom, čo Vás robí šťastnou a jedine s partnerom, ktorý si Vás bude vážiť..

matthiola

och to je hrozne! ja sa nedivim, ze mas depresie :( Nemas nejaku kamosku v zahranici niekde pri mori, kde by si sa mohla odstahovat? Ale nijak nedocielis u neho zmenu zrejme mu zalezi viac na aktivitach s priatelom ako na Tebe...Ja by som odisla....Sa lahko vravi ked clovek nema kam...Preto by si mal kazdy setrit aspon 10 evro bokom na rezervu co ked ...Nechces sa s nim nechat rozviest? Aj 30rocne manzelstva sa rozvadzaju...deti uz male urcite nemate ...

Ute

smútok, depresia, nešťastie, bolesť, rany, smrť - SMRŤ - myslíte si, že žijete, ked sa množíte - sprostí IDIOTI ste nič viacej, vy debili sprostí úchylní.