Neviem co s tym....
Zijem so svojim muzom uz 30 rokov, ale su veci, s ktorymi sa neviem zmierit....
Myslim, ze ma nemiluje a ani nikdy nemiloval, ale proste ma potreboval, ako taku fajnu do koca a do voza ekonomicku kamaratku....
Mam problemy, psychologicke, depresie, agorafobiu, v podstate ma nic nezaujima, len fungujem ako robot.....
Zacala som navstevovat odbornika, a ten mi prikazal, veci pomenovavat pravym menom, ale neviem to len tak.....
Mali sme priatelov, po case ma povedzme xy zacal mierne, a potom viac obtazovat, az sa m raz v spanku pokusil znasilnit,....je to dlhorocny priatel mojho muza
Zo zaciatku som sa s tym morila sama, neskor, ked to uz prekrocilo hranice, som sa zverila manzelovi a zaroven aj manzelke xy.....
A reakcia?? Zo strany mojho muza, skoro ziadna, lebo sa tesi, ako spolu budu robit to ci ono....
Zo strany manzelky....prosim ta, nepovedz to svojmu muzovi....
A ja som zostala mimo, oni sa nadalej rozne stykaju....
Je to normalne, aby manzelovi nezalezalo na tom, ze jeho zenu niekto obtazuje??? Len preto, ze je to narcis, miluje iste veci a k tym istym veciam, ma pristup prave jeho kamarat???
To ponizenie je asi jeden z dovodov, mojho upadku, a chcem sa vyhrabat, z toho apatickeho sebanicenia....
Co s tym???? Mate podobne skusenosti???