Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

seronegativna reumatoidna artritida Hla 27

Príspevok v téme: seronegativna reumatoidna artritida Hla 27
Tomi1989

Dobrý deň volám sa Tomáš bola mi diagnostikovaná seronegativna reumatoidna artritida Hla 27 tak pome od začiatku najskor bolesť v dolnej časti chrpta to som bol v zahraničí tak som to neriešil ,keď som prišiel na SK som to začal riešiť nič mi nenašli tak iba rehabilitaciu som absolvoval bolest chrpta prišľa , odyšla už som to potom neriešil ,ale neskor som myslel že mam zlomeny palec na nohe liečil som ssa sám skoro dva messiace vobec sa mi to nezlepšovalo tak som išiel k lekárovi ten mi povedal že mám DNA choroba lebo mám zapalený červený palec a opuchnutý na koniec sa to nepotvrdilo lebo ssom nemal kysselinu močovu zvýšenú dva mesiace nevedeli zistiť čo to je stále mi menili lieky potom mi opuchly klby na členku a zapalili ssa mi ssstale mi nič nevedeli najst bol som u reumatologa ,urologa ,cievne ,ortoped ,obličky ,zubár , atd potom sa mi zapalil prst na druhej nohe tak som isiel internemu lekarovi ktory ma possslal do nemocnice tam ma prijali prepussstili zasse prijali a zase prepustili hamba nakoniec mi našla reumatologia Hla 27 a zevraj mám seronegativna reumatoidna artritida stratil ssom hybnosssst na palci na nohe mám fialovu nohu napuchnutu moc som neni presvečený ze ide o tu chorobu neni tu niekto kto má tu chorobu uz dlhšie a skym ssa možem porozpravať dakujem