Chlapi,napiste mi prosim co vas na zenach najviac pritahuje,co vas odradza,o com sa s nou najradsej rozpravate-tema rozhovoru,o com sa rozpravate najmenej radi...velmi ma to zaujima.Prosim piste..Vopred Vam dakujem ZENA
Vsetci chlapi piste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pritahuje milý úsmev, jemnosť, pochopenie, neha, túžba po sexe, mierne koketovanie, a samozrejme pekné telo
odpudzuje - špinavé nechty, nadávanie,
len taka poznamka co sa tika muzov-mna strasne vzrusuje ked muz krasne vonia za vonavkou, je to strasne sexi
Haloooo...
stanley3:
aspon sa pokus:D...prsteky Ti neodpadnu:D
nechces si radsej zavolat.poviem ti toho viac,lebo po tolkom pisani by mi odpadli prsty.pa
nik?:(((
heeh fakt pubertacka otazka,ale mna to zaujimalo..a..ja som chcela aby pisali chlapi a nie baba!!!
hey a zabudla som este: toto je fakt trafena pubertacka otazka... ale padlo mi dobre trosicku sa vyrozpravat...
pritahuje-no, mily, vtipny, uprimny, blah blah blah, hlavne aby bol ochotny so mnou podnikat vsetky tie blbosti ktore ma "obcas" napadnu, a nemyselel si o mne ze som sisi ked sa zacnem nekontrolovatelne smiat uprostred ulice ale nech sa smeje so mnou (tot len priklad)... a samozrejme patricne nadrzany a sexu chtivy... (neodsudzujte ma za to, ale podla mna, najsexi vec je, ak chlapovi siahnete do rozkroku a citite, ze sa mu..ehm.. "pacite"..)
odpudzuje-ked je trapny, nudny a takysvorc ze za nho este aj dva deci kofoly musim zaplatit ja...
pritahuje-no, mily, vtipny, uprimny, blah blah blah, hlavne aby bol ochotny so mnou podnikat vsetky tie blbosti ktore ma "obcas" napadnu, a nemyselel si o mne ze som sisi ked sa zacnem nekontrolovatelne smiat uprostred ulice ale nech sa smeje so mnou (tot len priklad)... a samozrejme patricne nadrzany a sexu chtivy... (neodsudzujte ma za to, ale podla mna, najsexi vec je, ak chlapovi siahnete do rozkroku a citite, ze sa mu..ehm.. "pacite"..)
odpudzuje-ked je trapny, nudny a taky svorc ze za nho este aj dva deci kofoly musim zaplatit ja...