Ahojte baby, chcela by som sa opýtať či si holiť stehná alebo akým iným spôsobom lebo sa bojím že budú rásť hrubé, čierne.... ako by ste mi pomohli aby som sa ich zbavila
ďakujem
holenie stehien ano alebo nie ?
Chodila som aj na vosk predtym, ale viac mi vyhovuje cukrova pasta z dovodu, ze po cukrovej paste nemam tak cervenu a citlivu kozu ako po vosku, ale je to dost aj tom, ako si pokozka zvykne, potom uz nezvykne tolko cervenat, ked budes chodit pravidelne....
Holenie? To kde sme? V stredoveku? Treba to vypalit. Vsetky chlpy opalit.
nicollette12 presne blbo to vyzerá a už to chcem zmeniť a epilátor som skúšala troška len to bolí a mám po nich vyrážky a bolí to tak že skúsim cukrovú pastu alebo vosk... ?
Ja chodim uz niekolko rokov a odporucam, urcite vyskusaj, bud si kup v drogerke ak nemas cas ist do salonu, alebo si vyrob doma (na nete je urcite plno receptov) vela zien si takto vyraba, alebo chod do salonu, raz som si skusila cukrovu aj kupit v DMke alebo kde, no ale neslo mi to s tym, aj ked som podla navodu vsetko spravila, nema to taku kvalitu ako v salone ked ti to robia profesionalne
alebo máte niekto skúsenosti s cukrovou pastou ešte som nad týmto rozmýšľala.
Určite aj stehná, hlavne ak máš tmavšie chĺpky. Ja si stehná holím a na lýtka používam vosk. Práve posledné dni rozmýšľam nad tým, že by som si kúpila epilátor, ale váham, či sa mi to oplatí viac ako vosk alebo nie.
Uz milionty krat tu pisem, ale este raz mozem teda, nehol sa, skus ist na depilaciu, je to lepsie ako holenie a ano aj stehna, ako to potom vyzera? Spodna cast noh hladka bez chlpov a na stehnach chlpy????