Ahojte baby,
chcela by som sa opýtať ako sa zbaviť chĺpkov na bruchu po antikoncepcii už som si aj holila a je to horšie čo odporúčate ? a či niekto má skúseností s cukrovou pastou ?
ďakujem
chĺpky na bruchu
holiacim strojcekom si ich holim, je to sice potom horsie, ale s tym musis ratat, ze ked ich uz raz oholis, tak ti budu rychlejsie rast
Ja som si zvykla uz na epilator, len je to hrozne nepohodlne, ked to clovek robi sam. A samozrejme, nasla som v oboch mestach salony, len by som rada pocula nazory zien, ktore tam realne chodia :) Ale to je na inu temu :)
A ani v Ziline neviem...
Aliss - tak na epilator by som si netrufla, to musi ozaj boliet, lebo to je nepretrzita bolest, pastou alebo voskom je to len chvilku neprijemne ale potom je to uz v poriadku.... a ja som z BA a chodim do takeho maleho saloniku co mam kvazi v panelaku, nic prestizne...ale z MT nepoznam nikoho, skus pohladat na nete, alebo popozerat v meste, urcite tam je nejaky salon kde to praktizuju...
Presne, pre ten vysledok som ochotna si zvyknut aj na bolest :D Ja na intim partie pouzivam vytrhavac chlpkov, ale nemusim opisovat ake je to neprijemne a ak si dobre "nenatiahnem" kozu, tak aj velmi bolestive. Do akeho salona chodis? Ak sa mozem opytat. Ja hladam nejaky v okoli MT, ZA
Aliss- chodim ked mi uz dorastu chlpky, lebo tam treba mat aspon 5mm chlpky aby to islo vydepilovat, to je asi jedina nevyhoda... a bolest? Noo na nohach som spozorovala ze uz ma to skoro vobec neboli, iba stipne a je klud... ale na intim. partiach a v podpazusi to je stale neprijemne, ale da sa to zvladnut a potom ten vysledok je super :)
Nicol, ako vnimas depilaciu v intim oblasti? Boli to casom menej? A ako casto na nu chodis? Zakladatelka temy, urcite neholit ani nedepilovat. Aspon ja by som do toho nesla. Odfarbit, ked tak. Chlpky sice budu (takmer kazdy ich ma), ale budu menej viditelne :)
Tak ja problem s chlpkami na bruchu nemam, ale ja chodim na depilaciu noh, podpazusia a aj intim. oblasti cukrovou pastou a neviem si vynachvalit :) chodila som najprv na vosk, ale uz viac rokov chodim prave na cukrovu pastu, dokonca mam pocit ze sa mi hlavne na nohach chlpky preriedili...