Takze samozrejme aj ja som dospela do obdobia, kedy sa hormony doslova rozliali do celeho tela, to znamena, ze aj moja plet to neuniesla a na miestach, kde je pokozka maximalne mastna (v oblasti t-zony vratane brady) sa mi urobili vyrazticky a vyrazky. Samozrejme nasledujem to, co uz bolo povedane mnoho krat - nedotykat sa ich, nestlacat. Kedze by som opisala svoju pokozku zmiesanu, na licach je velmi sucha a na cele a pod ocami je citliva, chcela som sa opytat na nejake produkty, ktore pomohli vam, ktori mate rovnako problematicku pokozku s este viac specialnymi potrebami. V poslednych dnoch som prisla aj na to, ze niektore produkty mi skodili, tak som ich vysadila a snazim sa pouzivat iba cistu vodu, ktora moju plet nedrazdi. Fakt viem, ze som v puberte a chodit do skoly bez absolutnych vyrazok je nemozne, ale aspon ich nejako minimalizovat. Niektore vyrazky su iba male prehladnutelne pupienky, ostatne su uzavrete, pravdepodobne hnisave a bolia. Dakujem sa vsetky rady k vyrieseniu tohto problemu.
Bolestive akne v oblasti cela
Ak mas toho vela na tvari a mas to hnisave tak urcite chod ku koznemu, ten ti pomoze a nebudes aspon vyhadzovat zbytocne peniaze do produktov ktore ti aj tak nepomozu.... a este upravit stravu treba