Ozónové injekcie do chrbtice

Celine

Ahoj Kuko 1, nejde o mňa, ale o moju svokru. Ona bola už dvakrát operovaná na chrbticu, nie krčnú, ale myslím, že driekovú. Stav po druhej operácii sa jej však vôbec nezlepšil. Ona má na tej chrbtici viacero nálezov, neviem presne všetky, ale určite ide aj o herniu, tiež tam myslím má aj Tarlovovu cystu. Jej neurologička odporúčala ozónové injekcie, preto hľadám bližšie info.

kuko1

Celine- no zabudla som napísať, že v Dolnom Kubíne ti asi stačí len MR a v Žline treba aj odporúčanie od tvojho neurológa. Máš herniu, alebo len vysunutú platničku? Myslím že krčnú nechcú moc robiť.

kuko1

V Dolnom Kubíne sa čaká cca 1-2 týždne, cena 200€. V Žiline je najskôr konzultácia či si vhodný na ozón. Po objednaní (osobne v nemocnici) čakáš cca 3 mesiace, potom na samotný ozón asi 1 mesiac. Cenu neviem. Myslím že ak si priplatíš tak celý proces vedia urobiť aj za 1 mesiac. Skúsenosť s ozónom však nemám.

verbena

no ja som si pichať do chrbtice nedala! pokial máš fyzicky náročnú robotu a nezmeníš ju, tak ti to nepomože..

informovali ťa o tom že ti po tom bude zle, ..? a aby si si tam zobrala so sebou aj sprievod aby ťa bral domov..?