Dobrý deň, idem si k Vám po radu nakoľko už som zúfala. Už polroka mám migrujúce bolesti kĺbov. Každý 1-2 dni ma bolí iný kĺb, už ma boleli kolena, bedrový kĺb, malé kĺby na prstoch rúk, lakte. Nie je to silná bolesť, kĺby nie sú opuchnuté, ale dosť ma to obťažuje. Bola som u lekára- reumatológa záver bol : reaktívna atritída po prekonaní mykoplazmatických a herpetických infekcií toho času bez zápalových prejavov. Povedal mi že tie infekcie už v tele nie sú aktívne. Krvný obraz- viackrát opakovaný, stále znížené množstvo bielych krviniek, CRP aj sedimentácia OK. Borelióza- negatívna. Sem tam mám zvýšenú teplotu ale max 37,4- hlavne večer.
Už neviem na koho sa obrátiť. Začala som užívať extrakt z olivových listov +NAC, už viac ako mesiac a zatiaľ žiadna zmena.
Nestretol sa niekto s niečím podobným
Ďakujem
Migrujúce bolesti kĺbov
Lulu, sama ťa tam alebo na hematológiu mala poslať, keď máš stále!!! znížené leukocyty! Teplotu si meraj pravidelne a zapisuj. Iné ťažkosti nemáš? Berieš nejaké lieky?
Ďakujem skúsim, moja obvodná si už pravdepodobne myslí že som hypochonder ale ozaj ma to obťažuje. Nebývam však často chorá ani sa necítim nejako zle, nie som unavená len tie kĺby ma trápia :(
Lulu, zájdi na imunológiu a daj sa vyšetriť.