Zdravím, nerád chodím k lekárom a tak sa radšen najprv opýtam tu.
Začalo to už dávnejšie občasnými závratmi ale neprikladal som tu dôležitosť, no už asi šiesty deň nepretržite ma bolí hlava a občas mi prichádza zle, vyskúšal som rôzne lieky proti bolesti ale nič nezaberá ani len trochu. Najhoršie je to ráno a večer, vtedy je to na nevydržanie a musím kvôli bolesti privierať oči ale keďže lieky nezaberajú, tak to len musím pretrpieť, vody pijem dosť. Niekedy mám problém aj so zrakom, že mám akoky problém zaostriť ale ináč vidím dobre a stane sa to len občas a tiež cítim tlak na ušiach, neviem či to spolu súvisí ale radšej som to sem napísal.
Ako som spomínal na začiatku, nerád navštevujem lekárov a tak sa pýtam tu, či to môže byť normálne a prejde to alebo treba ísť na vyšetrenie.
Pred pár mesiacmi som absolvoval odber krvi a vyšetrenie EEG ale nič zlé sa naobjavilo.
Ak je to potrebné, tak mám 23 rokov
Bolesti hlavy
Urcite chod k lekarovi, moze to byt aj krcna chrbtica ale aj plno inych diagnoz.... preto treba ist k lekarovi... 6 den ked ta boli nepretrzite hlava a ani lieky na bolest nepomahaju tak to urcite nie je klasicka bolest hlavy...
Ahoj, s krkom problémy nemáš? Vyšetrenie u lekára je potrebné.
Pitie GGW liečivej vody pomáha pri migréne aj bolestiach hlavy. Hlava bolieva z rôzných príčin. Zrejme ju máš zahlienenú od prechladnutia.