Dajú sa nejako upraviť ?

Príspevok v téme: Dajú sa nejako upraviť ?
kikinka1

Ahojte, mám menší problém... prednedávnom som si v obchode H&M kúpila obtiahnuté tesné rifle, ktoré som pred zaplatením rýchlo vyskúšala. Ale až doma som si všimla že proste oni sú obtiahnuté ale pri konci nohavíc proste tie konce sú širšie... proste dole sú širšie trošku do tvaru A... čo s tým ? Myslíte, že by sa ich dalo nejako zúžiť... tie konce ? Lebo fakt trochu divne to vyzerá

Hehe8536

Mala som rovnaký problém. Prevrat rifle naruby, oblec si ich a pomocou spendlikov si naznac pomyselnu ciaru, teda o kolko ich chces uzsie. Ale urob to iba na vnutornej strane nohy/clenku aby stehy neboli vidno. Presi pomyselnu ciaru ktoru si si naznacila, ak nemas stroj, najdi si na youtube typy stehov a zasi to. Prevrat rifle a mas hotovo. Ak su to nejake tmave rifle nebude to vobec vidiet.

nicollette12

A naco si si ich kupovala? Ved si si musela vsimnut ked si ich skusala ze su dole sirsie... a mas dve moznosti ktore tu uz boli napisane, bud ku krajcirke, co sa ti ale neoplati, alebo vymenit, ak si teda uz neodstrihla vysacky z tych rifli a mas blok... lebo inak ti to nevymenia