dobrý deň bol som utorok u zubárky trhala mi osmičku vľavo dole mám 50kg odvtedy som na tabletkách a je sobota večer.Najprv som mal 2-3 krá ibuprofen za deň .Potom štvrtok večer mi neurobil dobre tak som prešiel na paralen a ten mám 3 krát za deň .Mám ešte brať lieky alebo čo proti bolesti? o dávkovaný paralenu som zistil že na moju hmotnosť môžem 4 tabletky po 3 dňoch a po 7 dňoch riešit s lekárom .
Zubárka
A kvoli comu potrebujes jest stale tie tabletky? Este stale ta to boli? Pretoze ak nie, tak je to zbytocne... A skus si uvarit repik alebo harmancek a nim si vyplachovat usta, hlavne to miesto vuackrat za den...ale tak jemne, nie silno aby si si nerozrusil hojenie. Podla mna by ta to nemalo uz 3 dni po vytrhnuti velmi boliet. Ak to bude pretrvavat, chod naspat k zubarke. A este otazka, ked ti vytrhli zub, fajcil si v ten den? Nejedol si mliecne, stiplave, drazdive jedla, vyplachoval usta? Pretoze toto vsetko by sa po trhani hned nemalo robit....a ak si nedodrzal pokyny zubaeky, tak sa necuduj
sory sedmičku trhala