poradte mi.mam priatelku ktora je fakt sexi a chce sa milovat.najhorsie na tom je ze chcem aj ja ale ked na to dojde tak sa mi len velmi tazko stopori penis a pri zmene polohy uplne zmekne.co mam robit
chut na sex
no vies to moze byt aj tym ze chces byt super pri milovai aby sa to priatelke pacilo,mas strach ze nieco neklapne a nebude s tebou spokojna.psychika zohrava velku rolu pri vsetkom.moja rada je nesustredovat sa prilis na to aby bola ona spokojna hlavne aby si sa ty uvolnil a pojde to.no nezabudni na predohru ktora je dolezita hlavne u zeny,skus bozkávanie po celom tele ale na "to" miesto chod len obcas viac to vzrusuje zenu ked sa bozkava okolo caka ze uz a....vyskusaj a budetespokojny obaja
No zjavne nie je az taka sexi ako vravis. Alebo inak, ak je to ten typ, co si lahne do postele a mysli si ze sa stoporis uz len z pohladu na nu, tak sa na to rovno vykasli. Moja osobna skusenost je taka. Cim karajsia baba, tym horsia v posteli. Ked si holka uvedomuje ze nie je top modelka, snazisa ta v posteli uspokojic cinmi, resp. spravi ti to ako ziadna modelka. A to je prave preto ze si uvedomuje ze nieje miss a preto aby ste si kvalitne uzili nestaci len lahnut na chrbat, alebo otrcit zadok. Takze moja rada? Nehladaj babiky, ale holky, ktore maju sexepil... popripade punkacky, tie su brutalne:))
zjedz aspon balik Viagry a bude ti stat aspon mesiac.Potom ti to uz pojde aj na nervy,ze stale stoji.