Fekalna transplantacia

zaujemca9

takisto nemam skusenosti, ale hodne nad tym uvazujem, lebo mam kopu zdravotnych problemov, pricom sa mi zda, ze su zapricinene stavom traviaceho systemu - ktory som si pokazil v dosledku brania x antibiotik pri lieceni helikobaktera a dasich antibiotik, ked som bol chory - pricom to bolo v kratkom casovom obdobi.

skusal som uz kadeco, aj kadejake probiotika, ale bez uspechu.

stoji to vela penazi a uspech nie je zaruceny, tak som nad tym este neni uplne presvedceny. moje problemy uz ale trvaju vyse roka, takze celkom nad tym uvazujem. najviac ma odradza, ze ja vlastne ani nemam urcenu ziadnu pricinu mojich problemov. vacsina lekarov je neschopna, takze mi bolo spravenych iba par vysetreni, ktore sa ukazali byt v poriadku, takze podla lekarov som zdravy.
inac neviem ci vies, ale aj v bratislave to robi nejaka spolocnost.

philips

Ahoj, táto možnosť reálne je, ale osobne si nemyslím, že dosiahneš veľký úspech proti Crohnovej chorobe.

Defcon

Julka, tvoje vyjadrovanie naznacuje, ze mas naozaj velke bolesti. Co keby si namiesto zakladania takejto temy radsej pouzila vyhladavac a az sa dostanes na stranky firmy co to poskytuje si rovno od nich vyziadala referencie klientov ? Budu sice skreslene, ale poskytnu ti viac info o fekal liecbe ako ich dostanes tu.