Ahojte, mám taký problém. Každé ráno pred školou si dám na raňajky 1 rožok alebo 1 krajec chleba... viac zjesť nedokážem proste... a hneď po takej polhodine keď sa napríklem zasmejem alebo zhlboka nadýchnem tak počujem v mojom bruchu akokeby sa niečo prelievalo...také zvuky proste... a strašne hlasné to je... ale nie je to škvŕkanie v bruchu. Poraďte mi prosím lebo už som zúfalá
Čo sa to so mnou deje ?
V tráviacom trakte máš príliš veľa vzduchu. Uprav si stravovanie, nepi bublinky, nežuj žuvačky, neprehĺtaj vzduch,...
Lentilka, ja nie som zena.
@Janko1974 kyslej kapuste a celkovo kapuste sa vyhýbam, kedže spôsobujú nadúvanie. A to s tou zeleninou myslíš tak, že si dám niečo zo zeleniny na raňajky ? A nevieš aká zelenina najviac pomáha ? A s tými probiotikami... čo ja viem... radšej by som to riešila zeleninou ako liekmi...
@sipkovycaj ja že sa príliš sledujem ? Tak to si asi nevieš predstaviť aký je to "super" pocit toto zažívať každý deň
príliš sa sleduješ..
@zoom už dlhšie som sa tak nezasmiala jak teraz :D normálne si mi zlepšila deň týmto komentárom. dakujem i za takúto formu pomoci :D :D
Daj si kvalitne probiotika na mesiac, alebo este lepsie viac zeleniny a Kefir a kyslu kapustu a budes OK.
Nezjedla si mloka?