moja matka my prave powedala ze nech okamzite prestanem zrat...pardon za wyrazy ale to wazne powedala na zaciatku prazdnin som si powedala ze normalne myslim tym zdravo schudnem....wiete moja matka my uz od mojich 9 rokou howori ze mam schudnut ....stale my to opakovala a ja som pritom v tedy vobec nebola tucna..ked som mala 12 tak ma dohnala k bulimii....samorejme ona nic netusila chcela som aby mi mama dala uz pokoj....a aby ma mala taku aku wzdy chcela...ale ja som ani v tych 13 nebola tucna....asi po pol roku som bola tenka ako palicka a mama bola stastna ako blcha...ale zrazu som okolo mojich narodenin 14..som zacala priberat mzno tym ze som zacala dospievat ale moja matka to nechape ...dohnala ma od stavou uzkostti az do depresie stale mi kupovala niake casopisi s anorektyckami ...dneska ked mi powedala ze uz nech nezerem...ze budem taka chuda az jej to wsetko pride luto...nebudem vecne jej babika ...racej umrem na stihlost ako pocuwat matku do konca ziwota....
tak to bola posledna kvapka
Tvoja mama je riadna neuroticka, len co je pravda. Povedz jej, ze ak chce byt zodpovedna za Tvoju smrt, nech Ti dalej montuje hentake sroby do hlavy. A Ty, Janka moja, posluchni dobru radu a za akukolvek cenu sa od nej odstahuj tak rychlo, ako je to len mozne.
prepac za take krute slova odo mna, ale tvoja mama asi nie je celkom v poriadku, nech sa ide dat liecit, aby svojmu dietatu tak ublizovala??? nepocuvaj ju!!!
To nemyslíš vážne! Veď to je tvoje telo a tvoj život!!! Povedz mame, nech sa láskavo stará o seba. Štíhlosť neznamená všetko. Ako vyzerá tvoja mama? Čo chce mať z teba to, čo ona nikdy nedokázala? Vôbec ju nepočúvaj.