mozete mi niekto povedat ake su eventuelne nahrady za kondom pokial by sa vyskytla alergia ? antiku,ani nijake vnutromaternicove vecicky nechcem,dakujem
alergia na kondom...
nie som si prave ista, ci je to alergia.. ja som pouzila kondom 1krat v zivote.. dovteraz len tabletky.
dala som si v ten den cipok Gyntima na noc a uz je to ok.. ak je to alergia, o5 sa to prejavi, az pouzijeme kondom..
este mozes skusit spermicidne gely.. ale aj na to mozes byt alergicka..
jahodova a myslis ze to je alergia na kondom? ale ak hej to aby sme ani nesexovali zatial lebo ja si nechcem dat predpisat antikoncepciu
hallooo, napiste niekto odpovede pliiis :-)
annjellij, mna to presne tak stipalo potom s odstupom niekolko hodin a mala som taky zvlastny biely husty tahavy vytok...
ahojte moze byt alergia na kondom aj ked sme pouzili kondom naposledy a mna to na druhy den zacalo ten dolu tak stipat a mala som aj trosku vytok ale asi po troch dnoch to zmyzlo a teraz je vsetko v pohode. moze to byt alergia na kondom?dikes za rady
ako sa prejavuje alergia na kondomy u zeny? u muza? dikes
a je normalne ked ma stipe aj laktacid?...sak to je presne urcene na intimnu hygienu,to by praveze malo ukludnovat.
To ale s kondomom nema nic spolocne. Vela zien mava problemy po antibiotikach prave preto, ze zabijaju tie dobre bakterie, ktore zabezpecuju kysle ph v posve. To nie je alergia, ale prirodzena reakcia. Ja to mavam tiez. Takze ak si sa bala len pre toto, mozem ta ukludnit. S latexom to nema vobec, ale vobec nic.
no ja sa bojim ze budem mat na vsetko alergiu...lebo doteraz co som bravala antibiotika tam dole som mala so vsetkymi problemy a musela som ich vysadit... :(