alergia na kondom...

yo3hi

aj my sme mali taky problem skus menit znacky ale aj typy mas extra lubrikovane atd mas ich vselijake viem ze s dvomi mala aj moja partnerka problem tak ze kupujem len tie s ktorymi je to dobre..

sedmikraska

Nemali ste nahodou ten kondom s ,,prichutou''? mne sa to raz davno stalo od Pepina, mozno len skuste zmenit znacku

annjelik

aj ja som mala ten vytok ale potom to preslo a odvtedy sme kondom nemali no vlastne ani sex takze sa to zatial neobjavilo

jahodiva

vytok nebol z ovulacie, ani ziadny iny som predtym nemala.. tento sa mi objavil par hodin po.. ak to bola aergicka reakcia, je to asi normalne, ze ustupila, ked vymizol alergen (odvtedy som kondom nepouzila..)
takze bezlatexovy kondom? ok :-) dakujem Ti

lilinka

Vytok moze mat rozny povod (ovulacia,atd.), ale ak to preslo po par dnoch...nemyslim si ze by to bolo alergiou. A ak by si aj nadalej mala po kondome taky pocit, bud sa porad s gynekologom aj o tom vytoku, alebo skuste nelatexove kondomy. Drzim palce

jahodova

lilinka, diky.. :-) ja som nebola moc uvolnena, mozno suchsia, bolelo trosku.. ale mohlo by odretie sposobit aj ten vytok?

lilinka

Baby, nemali ste len problem so zvlhcenim? Lebo niekedy moze dosjt k takemuto podrazdeniu ked to dobre neklze a odriete sa. Lebo tym, ze ma chlap kondom, on nevlhci a kondom casom strati tu prvotnu vlhkost a pokial nie ste dostatocne vlhke vy, moze k tomu dojst.