uplna ,,alergia,, na kolegynu

Príspevok v téme: uplna ,,alergia,, na kolegynu
majusik33

aj vam sa niekedy stalo ze ste mali uplnu alergiu na nejakého cloveka ? ako ste to riesili... v robote je totiz jedna zena ktoru absolutne nemusim... uz len ked ju pocujem mam dost... kasle na pracu len chodi po kancloch a kazdeho kto tam nieje ohovara... den kedy nieje v robote je normalne ze sviatok....

nicollette12

HAha, ja si pamatam, ze som na strednej mala jednu taku spoluziacku, tu som naozaj nemusela, ani neviem preco, nic mi zle nespravila, ale ohovarala tiez kazdeho skoro, ale naviac mi na nej vadilo ako sa vytahovala klamstvami ze su bohaty, ze jej otec ma drahe auto, jej mama ma salon vlastny a taketo veci :D a ja som jej to aj verila najprv ale potom mi spoluziacka povedala ze klame uplne a aj frajera si vymyslela, co sme jej tiez vsetci verili, ale tak na zasmiatie to bolo :D aj teraz ked si na to spomeniem tak sa smejem na tom, chodila vyprsena s hlavou v oblakoch ako nejaka slecinka :D

matthiola

ahoj. podobne som mala alergiu na kolegynu v byvalej praci. Plus ona este ako bonus, lebo sefovci boli dost tupi, zial sa im nevtierala do zadku a donasala na nas za chrbtom, ale tak rafinovane, ze len akoze medzi recou, alebo ze ma napad ako nieco vylepsit lebo henta a henta to tak robi...Nielen ja som ju nemusela ale aj ostatne kolegyne. Ta dotycna bola aj dost hadava a s kazdou uz mala aspon jeden konflikt za sebou. Sefovci vzdy spravili mrtveho brouka. Az raz narazila na mna ja som jej mala plne zuby, toho jej tahania za nitky, nicnerobenia len spekulovani,a ako sa dostat na poziciu nad nas...Vsetko som jej krasne splechla do ksichtu, co si myslim o nej o jej praci a o jej posobeni vo firme...A pred sefovcami. Zial sefstvo bolo uz dost zmanipulovane tou papulou a mne dali rozhodnut sa bud ju budem respektovat alebo odidem. Necakali, lebo vsetky kolegyne sa sklonili a dodnes sa po nich ta papula vozi a smeje do ksichtu. Ja som odisla a nasla som si pracu kde robim sama, vklude, a Bohu za to dakujem. Bud hrda nedaj sa. urad prace funguje prinajhorsom ale prace je dost..

Lollka

Tak si ju nevsimaj a keby chcela ohovarat priamo s tebou niekoho tak jej povedz ze ta to nezaujima. To nie je este ten najhorsi typ kolegyne, bud rada ze nerobi zle priamo tebe.

overalzimny

Ale ved take sa najdu v kazdej jednej praci, minimalne jedna, niekde aj dve ci tri, styri..
Ludia si nie vzdy sadnu a vedia spolu vychadzat ci uz je to pre povahu, nazory, pristup k praci ci stupen zodpovednosti a pod.
Vsade sa najdu take typy ktore viac ako pracu maju v oblube obkecavat a ohovarat spolugolegov a ktorych musia ostatni zamestnanci trpiet...
Kam by si prisla vsade by si na takych lenivcov natrafila...
Tak ako sa najdu pracanti co makaju, tak sa najdu lenivci co pracuju hubou..
A ta huba im ide rychlejsie ako ruky :DDD
Vychutnavaj si dni ked jej v praci niet..
Sa vravi
"niektori ludia su ako mraky,ked ich niet, hned je den krajsi"!