Ahojte,
mám 15 rokov a priateľa, ktorý je odo mňa starší o 7 rokov, čiže má teraz 22. Sme spolu už dlhšiu dobu, no náš vzťah držíme viac-menej v tajnosti, nakoľko sa obávame reakcie okolia. Najmä priateľ myslí na to, aby mi nezničil povesť. V našom vzťahu to myslíme obaja vážne, a tak som sa rozhodla urobiť prvý dôležitý krok - zoznámiť ho s mojimi rodičmi. Mám z toho veľký strach, najmä z toho, že ho neprijmu a budú mi zakazovať sa s ním stretávať. Obzvlášť otcovej reakcie sa bojím najviac... Je to môj úplne prvý vzťah a veľmi mi na tom záleží. Taktiež som sa ešte nikdy neocitla v podobnej situácii, preto neviem, čo robiť a ako sa správať. Hlavne nechcem, aby to dopadlo zle. Asi to znie ako hlúposť, no mne naozaj nemá kto poradiť, keďže o tom nikto nevie, dokonca ani moje kamarátky...
Predstavenie priateľa rodičom
Ak vieš ako oco zareaguje, tak s tým ešte počkaj.Skús najprv mame nadhodiť, že máš priateľa,podľa reakcie uvážiš krok ďalej.Osobne si myslím, že v 15 je ešte skoro ho predstavovať rodičom.Hlavne sa postarajte o to,aby si neostala tehotná a dokončila školu.