Akú by ste odporúčili? Dajte tipy

Príspevok v téme: Akú by ste odporúčili? Dajte tipy
powerbank

Zdravím, milujem jednú žienku, píšeme si spolu už nejaký ten čas, stretávame sa tak akože nezáväzne a ja som sa rozhodol že aj napriek tomu že momentálne nemôžeme byť spolu lebo som odcestovaný tak že jej vyjadrím čo k nej cítim a že ju milujem. Náš vzťah je divoký, škiepime sa občas, hádkame, udobrujem, opäť hádkame, škriepime, udobrujeme, vyhrážame že sa nechceme viac stretávať a zase udobrujeme...
Ja viem, teraz si poviete "talianska láska" či španielska sa hovorí :D
Ale aj tak sa máme radi a ja to nedokážem tak priamo do očí. Ide o to že zatiaľ sme viedli vzťah kamarátsky bez sexuálneho kontaktu a na báze priateľstva a vzájomného radenia si v živote. A ja to chcem zmeniť a chcem jej vyjadriť piesňou že ju mám rád.
Tak prosím dajte tipy, slovenské či zahraničné.
Very very thanks

mision

Lolka :-D
... možno sa vidia často len momentalne chalan odcestoval
Ale ved zatial sa len hadali nepise ze bili
:-D

Lollka

Este ste len kamosi, vidite sa raz za uhorsky rok a furt sa hadate a udobrujete? Co budete robit az budete partneri? Sa pozabijate

nicollette12

Haha :D tak ak chces urobit takuto razantnu vec, tak urcite jej neposielaj piesen... ved nemate 13, ze jej budes posielat taketo traposiny.... je to mile, kebyze jej naspievas nieco ty, ak mas teda spevacky talent, ale urcite jej neposielaj radiovky...ked si momentalne odcestovany, tak si pekne pockaj na osobne stretnutie ked sa vratis.. aspon si to mozes premysliet... nerob to takto cez net, myslim ze to je velmi zly sposob na prejav takejto veci....

moanaZlesa

piesňou??? bože to je trápne...

radšej ju zober niekam na večeru, kup jej červenu ružu,
a tam jej povedz že ti na nej velmi záleží a chcel by si s ňou chodiť,..