Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva pusa

Príspevok v téme: Prva pusa
Mipi665

Ahojte
Som baba a mám 14, veľa príspevkov čo tu čítam sa vôbec netýka zdravia, tak som si dovolila aj ja jeden napísať. Mám úplne také malý problemik..ktorým sa trochu trápim :D chcem sa opýtať hlavne vás báb, aká bola vaša prvá pusa. Myslím francúzsky.. poznám sa s jedným chlapcom už dosť dlhu dobu a navrhol mi že pojdeme von a ja mám z toho taký pocit že po mne ide, píše mi neustále, ráno večer ako mu chýbam a všetko... Lenže ja som sa ešte nebozkavala a fakt neviem čo mám robiť, vy ste sa báli tiež? Ako to dopadlo?

TutanchámonxD

Fakt riešite ako sa bozkávať ?? To som videl už veľakrát na tomto fórume :D Ja keď som bol 9viatak na základnej som mal prvýkrát frajerku s ktorou som sa aj bozkával. Jednoducho sme raz boli sami a začali sme sa bozkávať len tak z čista jasna a hneď padali francuzáky a vôbec tam nie je čo pokaziť :D Síce to už bolo pekne dávno keďže teraz už idem mať 24 rokov ale nikto mi neradil ani som si nevyhľadával ako sa bozkávať. Tam nie je čo ani pokaziť kým ti nesmrdí z pusy :D

Gabi8

Ja som sa prvykrát bozkávala ako 16 ročná (teraz mám 18). Nebola som vôbec skúsená. O bozkávaní s chalanom som nevedela nič. S kamarátou som to skúšala lebo sme hrali fľašku :D bolo to nechutné. Toto bolo celkom iné. Nechala som sa unášať ním :) nech určí tempo. Taký zlatý bol :) sa ma opýtal či ma môže pobozkať :) Najprv len malé bozky a potom prišlo aj na francuzák. Žiadna veda. Hlavne sa ho nesnaž zjesť a udusiť jazykom :D. Pôjde to prirodzene, ani nebudeš vedieť ako a pri vnímaní JEHO na to aj zabudneš ;)

Cyts

A hlavne maj stale zatvorene oci lebo ked ich otvoris, je to divny pohlad :D pripadne sa trocha oddial hlavou od neho a zahlad sa mu do oci. Ak sa mu to pacilo, tak ti ju dá znova :)

Sisska597

Mohla som mat asi 16 rokov a tiez som sa prvy krat bala :D hlavne si nepozeraj ziadne navody, to pojde aj samo, uvidis. Hlavne musis byt uvolnena, prirodzena a on ta aj sam povedie ;)

Cyts

Na svoju prvu pusu si pametam akoby to bolo len vcera. Sedeli sme v aute a on sa ku mne naklonil a dal mi taky nezny bozk. Krasa. Dodnes si to pametam aky ti bol pocit.
Tiez som si na nete citala ako sa bozkavat a tak ale v tom momente ked sa ku mne naklanal aby ma pobozkal, na vsetky rady na nete, som zabudla. Bala som sa predtym ale ked uz sa naklanal, tak vsetok strach zrazu opadol. A potom to uz slo uplne samo. Ani ja ani on sme sa nevedeli bozkavat a v tom to bolo zlaté. Nieje predsa dolezite ako sa vies dobre bozkavat, ale ze citis pery toho koho milujes. :) prajem ti vela stastia. A ver mi, na prvu pusu nikdy nezabudnes.