Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prva pusa

Príspevok v téme: Prva pusa
Mipi665

Ahojte
Som baba a mám 14, veľa príspevkov čo tu čítam sa vôbec netýka zdravia, tak som si dovolila aj ja jeden napísať. Mám úplne také malý problemik..ktorým sa trochu trápim :D chcem sa opýtať hlavne vás báb, aká bola vaša prvá pusa. Myslím francúzsky.. poznám sa s jedným chlapcom už dosť dlhu dobu a navrhol mi že pojdeme von a ja mám z toho taký pocit že po mne ide, píše mi neustále, ráno večer ako mu chýbam a všetko... Lenže ja som sa ešte nebozkavala a fakt neviem čo mám robiť, vy ste sa báli tiež? Ako to dopadlo?

Suzanell

Ono to samo príde a ani nebudeš vedieť, že to dokážeš. Na to sa podľa môjho nejako špeciálne nedá prichystať

nicollette12

ella811 - nie, dobu som nezaspala, aj ked by som radsej keby ano, pretoze toto co vidim bezne v tejto dobe tak tomu sa nestacim divit, mna by mama tak prefackala ze by som nepomyslela na ziadne take veci, ale mam pocit ze prave ta vychovna facka dnesnym detom chyba, lebo to co vo veku 13-15 rokov su schopne robit tak to je na zaplakanie.... a k tebe konkretne-som rada ze s nikym nespavas lebo mas naozaj na to este casu dost, ale aby ta tato doba nezlakala ta taky rok, dva.... to je este dost malo rokov na to, aby si riesila sex a podobne veci, samozrejme prvy bozk chapem, ak to nie je az moc, iba taky letmy bozk, tak v poriadku to je mile a na dievca v tvojom veku to bohate staci :) pekny den aj ja prajem

ella811

nicollette12-Ak si myslela mňa, tak ťa uistím, že o takých veciach neviem veľa a dala som iba zo svojho pohľadu názor na vec. Ja som sa nebozkávala s neviem koľkými, iba s jedným chalanom po tom čo sme spolu boli často, nič iné som s ním nerobila a ani nerobím, nejdem sa s ním ani s nikým vyspať, keď si porovnám seba a skoro všetkých v mojom veku čo sa správajú akoby mali 25 a bozkávanie fakt nie je to čo riešia, skôr viac sexuálne veci...Ja nie som z tých, učím sa, všetko, pomáham, keď aj také veci teraz riešia baby, jasné, detské lásky sú. Teraz keďže je internet si chcú tak viac ľudia pomôcť, keď trošku popozeráš net, alebo toto fórum určite tu takých tém nájdeš veľa a bozkávať sa prvýkrát v 13 je častokrát ešte, že čooo, kde si bola doteraz..Áno, doba sa zmenila, ale ja sa nesnažím nejako posúriť môj vek, dala som z mojej strany pohľad...Neviem, prečo by pusa mala byť také niečo hrozné, tak nerob z toho takú vedu, keď sa mi niekto páči a ja jemu a máme sa radi, tak pusa je podľa mňa niečo milé, nie niečo, že by som sa mala cítiť ako nejaké ľahké dievča, že som jednému chalanovi dala pusu. Myslím, že právo na názor mám a keďže sme rovnako staré tak som dala svoj názor a moju skúsenosť.
Pekný deň..

Lukas 2121

Mamka musi mat radost aku stetku vychovala. Radsej sa zaujimaj o skolu a nie o to ako sa kurvit!!! To o rok sa nas spytas ako mas roztiahnut nohy!!!!

nicollette12

Fuuu teraz som sa prave presvedcila ze tento svet ide uplne do s*aciek.... aby 14 rocne dieta vedelo o niektorych veciach viac ako pomaly dospely clovek a ide tu radit dalsiemu dietatu taketo veci, tak to mam dost.... stacilo mi to teraz vidiet.... co narobime, tato doba je hnus

ella811

Ja mám teraz 14 a prvýkrát som sa bozkávala v 13...Ach to ani nebolo, že najprv normálna pusa, hneď francuzák skoro uch...Akože bolo to fajn, ale neviem také divné, lebo ja som z toho mala také nervy, že až! Už predtým viackrát on chcel, ale ja nie, ja stále, že neskôr, neskôr, až potom som už išla do toho, lebo ma dostal slovami aj všetkým. Bolo to fajn, ale nevedela som to nejako, lebo som strašne rozmýšľaľa a úplne až divne mimo som z toho bola. :DD Ale tak ďalšíkrát to už išlo fajn, ale to zasa som nebola nejako, že....wow láska...Ale bolo to fajn, tak som sa viac uvoľnila a zistila som že milujem bozkávanie na krk...Ten čarovný bozk ale asi ešte len zažijem. :-)
Rady hmmm. Nekusať(kým to nie je cielené), neslintať nejako prehnane, nech ti vonia z ústa a voniaš aj ty, zatvorené oči a snažiť sa nerozmýšľať. Si uži ten moment...A nemyslím, že stačí len to, že sa ti páči, skôr by si mala mať z neho také chvenie, motýliky, to som ja teda mala a popravde bola som úplne mimo z toho, že sa ma vôbec dotkol, alebo, že mi niečo pekné stále hovoril...Ja som bola úplne mimo a šialene zamilovaná, to som bola iba raz zatiaľ. Drží ma to relatívne stále. ;-) Tie prvé lásky sú veľmi pekné a vážne silno zapamätateľné.
Veľa šťastia.
Pekný víkend želám.