Ahoj.
Mávam také stavy,že pri sebe niekoho cítim. Či už akoby ma držal za rameno,alebo akoby mi pomáhal. Občas mám v hlave nejakú vetu,ktorú behom pár sekúnd povie osoba pri mne. Mám dokonca skúsenosti aj s duchmi... Alebo smrtkou,či nejakou paňou u nás,ktorú som videla... Čo to môže znamenať? Vidím dokonca aj auru. Aj svoju a mám aj zážitky meniacich sa áur.
Napr. bola som v kostole (nechodím tam často,verím v Boha,ale nie som príliš svatuškárka) a pán farár mal pri nohe veľmi jasnú a veľkú oranžovo zlatú auru. Pre mňa dôkaz,že vidím naozaj auru bolo to,že keď sa išiel okolo sviečok,nič som nevidela. Plameň mi ťahal oči. Nedokázala som si to však vysvetliť. Aj moja aura sa mení. Zistila som,že keď som smutná,je modrá a keď veselá,tak je zelená alebo žltá.
Myslíte,že by som mohla skúsiť kartárstvo alebo veštectvo? Alebo že to niečo znamená? Nikdy som sa o to nezaujímala a pre mňa sú veštkyne prefíkané a okrádajúce... ale po tomto mám na to trochu iný pohľad. Vedeli by ste mi k tomu niečo dodať? Ďakujem
Existuje nieco medzi nebom a zemou? Duchovia?
Čierna ruža, v duchovnej oblasti existuje len Boh a diabol. Osobný Boh, ktorý je stvoriteľom sveta i ľudí a diabol, ktorý proti Bohu bojuje. Boh je láska, dobro, život, diabol je nenávisť, zlo a smrť.
Stavy, ktoré máš, nie sú od Boha. Ak si myslíš, že máš nejaké nadprirodzené schopnosti, mala by si vedieť, že ich nemáš od Boha. Je možné, že niekto v tvojom rodokmeni sa venoval okultizmu, ezoterike, mágii a preto toto zažívaš. Je to však pokušenie zlého a najlepšie, čo môžeš urobiť, je zrieknuť sa týchto stavov, zrieknuť sa zlého a všetkého, čo ti ponúka. Ak to naozaj úprimne urobíš a prijmeš Boha, Ježiša za Pána svojho života, prestane to.
Veštenie je ťažký hriech proti Bohu, sám Boh v biblii neraz zakázal veštiť a čarovať. Veštenie, mágia sú totiž prostriedky, ktorými koná diabol. Akonáhle však niečo od diabla prijmeš - napr. veštecké schopnosti, si mu zaviazaná a bude za to pýtať drahú cenu - tvoju dušu. Diabol je klamár, môže ti nahovárať, že budeš mať moc ovládať temné sily, no v skutočnosti budú oni ovládať teba. Nechoď touto cestou, ktorá vedie do pekla ...