Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka mi ukradla veci...

Príspevok v téme: Kamarátka mi ukradla veci...
Sandra269

Ahojte! Chcem vás poprosiť o radu, aj keď je to stupídne. Mám kamarátku, s ktorou sa poznám 7 rokov, lenže mi nedávno ukradla pár vecí z LEGA, ktoré som zbierala 4 roky. Neviem dôvod. Viem, že si pomyslíte, že som nejaké decko, ktoré sa hrá s LEGOm. Lenže ja sa už s LEGOm nehrám, ale pred pár dňami som si ho chcela pretriediť a uložiť do pôvodných krabíc, aby som ho odložila na miesto, kde mi nebude zavadzať, lenže som zistila, že mi pár vecí chýba. Tej kamarátke som o tom povedala a ona mi povedala, že jej jedno dievča dalo nejaké LEGO veci a vymenovala presne to, čo mi zmizlo. Ale ja viem, že to dievča mi to ukradnúť nemohlo, lebo u mňa nikdy nebolo. Dokonca som sa toho dievčaťa aj spýtala, či mojej kamarátke niečo z jej LEGA dala. Ona mi ale povedala, že nie. A ja jej verím, lebo ju poznám dosť dlho a aj viem, aké má LEGÁ, lebo sme sa o tom bavili. Tak sa mi potvrdila teória, že mi tie veci ukradla moja kamarátka, ktorá je u mňa dosť často. Proste jej neverím, lebo mi klamala už v mnohých veciach a stále sa dokázalo, že klamala. Tak prosím, pomôžte mi, ako si vziať moje veci späť. Asi si poviete, že jej mám proste povedať, nech mi to vráti. Lenže ja ju poznám a viem, že to bude stále popierať. A ja to proste nenechám tak, lebo to LEGO pre mňa veľa znemená. Tak dúfam, že mi napíšete nejaké dobré rady, ako to vyriešiť a nebudete ma dissovať...

Omen

Sandra, keď máš len 13, tak si s tým sama neporadíš. Mala by si sa zdôveriť mame, ktorá ti s tým pomôže.
Samozrejme, len ak si si istá, že ti to ukradla kamarátka. Lego nie je lacná hračka a chýbajúce prvky ti kolekciu lega znehodnocujú. Ak sa tvoje podozrenie potvrdí, ukončí svoje priateľstvo s ňou. Takú kamarátku, ktorá je zlodejka a klamárka, n e p o t r e b u j e š!

gustodeme

waw... " A rozprávam sa s ňou len preto, lebo je to myslím jediná kamarátka čo mám... "

ty si pekne serieš na hlavu....
zlodejku nazyvať kamaratkou... kamaratka by svoju kamaratku neokradla..

teraz to je lego nabuduce to može byť nejaký cenný náramok zo zlata napriklad...

si taka ista ako ona..falošna

Sandra269

nicolette12 Mám 13 a viem, že nie je dôležité. Aj tak sa sním už nehrám, ale chcem aby to, čo som zbierala 4 roky bolo v stave, aké som ho kúpila aj o napr.10 rokov. A rozprávam sa s ňou len preto, lebo je to myslím jediná kamarátka čo mám...

Danaanna

Cakala som co ti ukradla ale vobec som netipovala, ze napises, ze Lego. Kontaktuj ju a spytaj sa jej preco tak spravila

nicollette12

Taku hlupost riesis... nemohlo sa ti niekde zapatrosit?? Najprv sa dobre pozri aby si niekoho neobvinovala zbytocne kedze uvadzas ze ta kamaratka ma tiez lego... nemuseli to byt tvoje suciastky.... ale to je jedno aj keby..... mas malo rokov na to, aby si pochopila kolko inych ludi musi riesit odost horsie a zlozitejsie veci a ty tu places kvoli legu... chapem ze v tvojom veku je to mozno najhorsia vec ktoru riesis a zda sa ti ako nevyriesitelna, ale ked vyrasties, tak sa na tom budes smiat alebo si na to ani nespomenies.... ked vies aka je, ze stale klame, tak naco sa s nou nadalej rozpravas? To sa tiez pytaj sama seba.... potom sa necuduj ze ti kradne veci... a ak sa ti to zda ako nevyriesitelne, tak si chod kupit nove lego a kamosku posli do ri*i :)