Dobry den. Som mama a potrebovala by som poradit,ohladom 27 rocnej dcery. Jej priatel, s ktorym je uz 10 rokov,ju poziadal o ruku. Maju sa velmi radi. Je to na nich proste vidiet,hadaju sa len minimalne. Moja dcera ale vydaj odmieta. Dokonca aj deti. Povedala mi,ze sa boji,ze sa obaja zmenia. Boji sa preto,lebo s manzelom sme sa dost hadali. Nebolo to nic hrozne a ani casto,ale ako v kazdej rodine, aj u nas boli manzelske hadky. A ona sa boji,ze po svadbe sa vsetko zmeni.
Naozaj som na vine? Ako to vyvratit? Dakujem za odpovede.
P.s. hadali sme sa kvoli velkmy veciam,nie drobnostiam. Manzel pije len prilezitostne,nefajci a ani ja. Dokaze si robit srandu. Je to skvely otec. Sice obcas vybusny a moje deti obcasne dostali bitku,za co som mu znadala a on mne... Ale ma nas rad a my neho... Ibaze,nohlo jej to sposobit traumat?
Mozeme za to my?
vela ludí funguje roky v nefunkčnych vztahoch, zo zvyku,
môžno nie je ten pravý,.. poznám osobne ludí ktorí roky spolu chodili, žili,...a? ...a nič... rozisli sa a teraz take aktualne ze moja sesternica konkretne si nasla druheho frajera, s ex sa rozisla asi po 10 rokoch, zili spolu,a nič,... s terajsim su spolu necely rok a o 3 mesiace sa im už aj dieťa narodí,..
Tak ju do toho nenutte, ani nic nevyvracajte, ona je dospela a sama vie co ma robit.... a asi v tom vztahu nie je stastna ked ma takyto pohlad na svadbu... ja som od nej o cosi starsia a tiez este ani nemyslim na deti a ani na svadbu, ale viem, ze kedykolvek by ma priatel poziadal o ruku tak mu poviem urcite ano... lebo som stastna v tomto vztahu, viem ze to tak aj bude