rakovina pecene

Marko70

Dobry den.Nasiel som vas prispevok .Dokazeme vam pomoct bez chemoterapiii a ozarovani.Mame za sebou vela vynikajuch vysledkov .. hovorim o celkovom vylieceni sa..Ak mate zaujem tak ma spatne kontaktujte..Nejde o ziadne farmaceuticke lieky plne chemie ktore maju za ulohu predlzovat vasu liecbu a samozrejme nevyliecit vas. V kazdom pripade za info nic nedate ..

p.kolpor@gmail.com

Rasto365

lesnajahodka54 : Neviem či je to ešte aktuálne, tak len stručne:

Skúste použiť asi najznámejší a najúčinnejší prírodný liek proti rakovine, vitamín B17. Je to cielená chemoterapia, zabíja nádory, zdravé bunky nepoškodí. Preto možno použiť podstatne vyššie dávky ako pri štandarnej chemoterapii.

Doplnkové lieky sú:
- enzýmy - demaskujú rakovinu aby ju biele krvinky našli
- betaglukan - niekoľkonásobne zvýši počet bielych krviniek
- pestrec mariánsky - ochrana pečene
- vitamín D - zvýšenie imunity
- a mnoho ďalších

Zumiska

Omen 14.02.2018 19:50:28
Tu máš kontakt na ľudovú liečiteľku : Ľudmila Sivoková-Kralinská, tel: 045 / 545 95 37, adresa: Dúbravy 82, (kúsok od Zvolena pri Detve) - mybystrica.sme.sk

Dobrý deň

Chcela by som sa opýtať, či máte vlastnú skúsenosť a koľko sa eventuálne platí u pani Ľudmily. Ďakujem

Borvela

ALOE VERA - Zázrak prírody...

Už po tisícročia si ľudia zbehlí v liečení cenia jej mnohostranné účinky. Prvé zápisy o liečivej rastline Aloe Vera boli urobené zhruba pred 6000 rokmi v Egypte. Egypťania ju nazývali „Krv bohov" a „Rastlina nesmrteľnosti". Mayovia jej hovorili „Zdroj večnej mladosti". Už Hippokrates liečil pomocou Aloe a Alexander Veľký ňou nechával ošetrovať svojich zranených vojakov. Grécky lekár Dioskoridés, ktorý žil v 1. storočí po Kristovi, odporúča vo svojej knihe o bylinách Aloe na veľmi veľa chorôb. Egyptské kráľovné Nefertiti a Kleopatra používali Aloe pri starostlivosti o svoju krásu, Kryštof Kolumbus nepodnikol jedinú cestu bez svojho „lekára v kvetináči" a taktiež Gándhí využíval jej blahodárne pôsobiace účinky.

Dnes je známych viac ako 300 druhov Aloe, nie každá však vykazuje špeciálne „zázračné" vlastnosti. Najlepšie účinky pre ľudský organizmus prináša Aloe Vera Barbadensis Miller.

Jej dužina obsahuje okolo 200 vysoko hodnotných, biologicky aktívnych látok. Okrem iných to sú enzýmy, vitamíny, minerálne látky, bioflavonoidy, cukry a esenciálne aminokyseliny. Práve toto zoskupenie účinných substancií prináša pozitívne účinky na ľudský organizmus. Dôležité je hlavne to, že minerálne látky, stopové prvky, vitamíny a ostatné substancie sa v extrakte z Aloe Vera nachádzajú vo vzájomne vyváženom pomere.

Práve v dnešnej dobe je Aloe Vera dôležitejšia než kedykoľvek predtým. Podporuje totiž Imunitný systém - prirodzenú ochrannú funkciu nášho tela v jeho neustálom boji proti stresovým faktorom, ktorých je v súčasnosti skutočne veľa (znečistené ovzdušie, UV žiarenie, rádioaktívne zaťaženie vzduchu, vody i potravy, jedovaté látky v našom tele, patogénne organizmy, psychický stres a pod.).

Iba dobre fungujúci imunitný systém môže zvíťaziť nad chorobami, príp. zabrániť ich vzniku. Naše civilizačné choroby, ako sú napr. alergie, nadváha, vysoký krvný tlak, diabetes, artérioskleróza, ochorenia krvného obehu, bolesti kĺbov a svalov atď., tiež často vyvoláva nesprávna strava.

Vďaka veľkému počtu vitálnych látok je Aloe Vera schopná udržiavať človeka zdravým a vitálnym. Táto rastlina dokáže telo zbaviť jedov, škodlivín a kyselín, posilňuje imunitný systém a aktivizuje samoliečiace sily, reguluje telesné funkcie a pri mnohých ochoreniach je zmysluplnou sprievodnou terapiou. V našej hektickej dobe pomáha Aloe Vera ku stabilizáciu našich nervových síl, má vyrovnávajúci a stabilizujúci účinok.

Stav dnešnej generácie je alarmujúci, pokiaľ sa týka alergických a závažných ochorení - napr. diabetes (cukrovka) sa vyskytuje už u novorodencov. Časté sú poruchy imunitného systému, ktorý sa začína formovať až po 1. roku života a celkom vyvinutý je až v 14. roku.

Aloe Vera - rastlina, ktorej liečebné účinky ľudstvo pozná už od staroveku, bola u nás využívaná už od roku 1935 po rádioterapii, v rokoch 1934 až 1945 pri liečbe ekzémov. Od roku 1959 sa od jej užívania upustilo a prednosť dostali chemické (farmaceutický vyrobené) liečivá. Neskôr sa znovu začalo s výskumom využitia Aloe Vera po ožiarení. Od roku 1965 začala byť Aloe Vera veľmi uznávaným liekom pre svoj obsah vitamínov (dokonca i vitamín B12, o, ktorom sa predpokladalo, že sa nachádza len v živočíšnych produktoch), minerálov, aminokyselín, enzýmov, mono a polysacharidov, sterolov, aminocukrov atď.

Aloe vera - PREVENCIA I LIEČBA:

zabíja ľudské leukemické bunky
podporuje rastový hormón
zabraňuje nádorovým ochoreniam
používa sa pri syndróme únavy
pri poruchách imunitného systému
pri atopických ekzémoch
čistí organizmus, predovšetkým obličky(ľadviny) a pečeň
napomáha diabetikom, astmatikom (zamedzuje poraneniu tkanív a epitelu čriev, dýchacích trubíc a všetkých slizníc)

Vzhľadom na svoje vyživovacie schopnosti a antioxidačné vlastnosti Aloe Vera zamedzuje poraneniu tkanív a v prípade, že sú už poškodené, podporuje ich hojenie. Antioxidanty bojujú proti deštrukčným „voľným radikálom". Našim plošne najväčším epitelom je koža, do epitelu ďalej zahŕňame povrch čriev, dýchacích orgánov a pohlavných orgánov. Niet preto divu, že aloe je účinná nie len pri poranení kože, ale tiež napríklad pri zápale žalúdka, pri astme a pri poraneniach všetkých slizníc. Veľmi dobré výsledky prináša aloe vera gél aj u diabetikov.

Imunita ie veľmi zložitým celkom, ktorý má za úlohu chrániť náš organizmus nie len pred napadnutím zvonku, ale aj zvnútra.

Imunitné bunky získavajú prehľad o „votrelcoch" v tzv. Peyerských plakách, čo sú oblasti v črevách. Ak dôjde k premnoženiu patogénnych mikroorganizmov v našom čreve, dôjde skôr alebo neskôr k zápalovým procesom na sliznici čreva a naša imunita nemôže dostávať správne informácie o hroziacom nebezpečenstve. Potom sa celkom zákonito začne chovať chybne a dochádza k autoimunitným problémom ako sú alergie, astma, ale aj mnoho autoagresívnych prejavov organizmu, kam radíme napr. roztrúsenú sklerózu, ale aj artrotické poškodenie klbov. Funkčné zmeny zodpovedných orgánov potom vedú k zhoršeniu minerálnej rovnováhy v tele. Látková výmena sa podieľa veľkou mierou na hustote kostí.

Dobrý imunitný systém je základom nášho zdravia!

Žijeme v čase, kedy nás negatívne ovplyvňuje umelá strava, upravovaná voda, syntetické oblečenie, elektromagnetické vlny, stres, málo spánku a pod. To všetko narúša prirodzenú rovnováhu v našom tele a oslabuje imunitný systém. Sme v stave akoby trvalej otravy, ktorá sa prejavuje poruchami spánku, opakovanými ochoreniami, často krát chronickými. Pomáhame si liekmi, ktoré majú nežiadúce účinky a preto proti nim používame iné lieky a tak si telo pomaly otravujeme chemickými látkami.

Otcom choroby môže byť čokoľvek, ale matkou je len výživa.
Problémy s trávením má dnes prakticky každý človek

Kde môžeme hľadať príčinu? Ak sa pozrieme do vzdialenej histórie, človek mal k dispozícii prevažne rastlinnú potravu, samozrejme surovú a mäso jedol iba občas, aj to málo tučné, neprejedal sa, musel sa veľa pohybovať, aby ulovil nejakú potravu, čo tiež prispievalo k jeho zdraviu...

V súčasnosti je to však značne odlišné, čoraz menej sa pohybujeme, v našej strave prevažujú živočíšne potraviny a zeleninu prijímame prevažne tepelne upravenú, prijímame veľa tukov a cukrov, konzumujeme málo vlákniny, máme nedostatok minerálov a prijímame veľké množstvo škodlivých látok, ako sú farbivá a konzervačné látky. Výsledkom je množstvo ľudí s nadváhou až obezitou, vysokým krvným tlakom, cukrovkou a rôznymi chorobami tráviaceho traktu. Každý desiaty človek je dnes ohrozený rakovinou hrubého čreva...
Existuje riešenie?

Predovšetkým je potrebné do stravovania vrátiť pravidelnosť, čím pripravíme optimálne podmienky na trávenie (duševná pohoda, optimálne množstvo a zloženie tráviacich enzýmov). Samozrejme je potrebné zmeniť aj zloženie stravy, ale o tom existuje množstvo dobrej literatúry... Aj napriek najlepšej snahe však nie je vždy možné dodržiavať všetky zásady zdravej výživy, preto nám prichádza pomoc z prírody s rastlinkou Aloe vera.
Prvým základným krokom, ktorý je nevyhnutný pre zlepšenie nášho trávenia a celkového životného pocitu je detoxikácia. Ročne prijímame do nášho tela niekoľko kilogramov umelých farbív a množstvo rôznych chemikálií. Tak ako sa pravidelne umývame zvonka, je na čase očistiť aj vnútro nášho tela. Aloe z tela postupne vylúči všetky balastné látky a nečistoty, ktoré sa za dlhé roky nazhromaždili. A je potrebné začať na detoxikáciu myslieť už teraz, ešte pred Vianočnými sviatkami, aby náš tráviaci systém bol pripravený na väčší nápor maškŕt a nezaťažili sme ho ešte viac ...
Aloe vera má ďalej špecifický účinok na trávenie, hlavne na bunky hrubého čreva.
Ďalšími vlastnosťami Aloe vera je harmonizujúci a antistresový účinok. Tieto účinky potrebuje každý pre pocit pohody a normalizácie procesu trávenia.
Aloe vera upravuje žalúdočnú kyslosť - znižuje prekyslenie, ale na strane druhej pri nedostatočnej kyslosti dokáže stimulovať jej zvýšenie.
Optimalizuje produkciu tráviacich štiav - obsahuje enzýmy, ktoré pomáhajú tráviť prijímanú potravu.
Zlepšením činnosti črevných klkov sa zlepší spätné vstrebávanie vody a živín v hrubom čreve.

KOMPONENTY - Aloe Vera

VITAMÍNY
Aloe Veraje bohatá na obsah všetkých vitamínov vynímajúc vitamín D. Zvlášť dôležité sú antioxidanty, vitamín A (vo forme betakaroténu), vitamín C a E. Aloe Vera dokonca obsahuje stopy vitamínu B12 a je jedným z veľmi mala rastlinných zdrojov tohoto vitamínu. Preto je dôležitá hlavne pre vegetariánov a vegánov.

ENZÝMY
Niekoľko rôznych druhov týchto biochemických katalyzátorov pri orálnom užití pomáha pri trávení - rozkladaním tukov a cukrov. Jeden z nich, bradykináza, pomáha pri vonkajšej aplikácii znižovať nadmerné zápaly, a tým aj bolesť, zatiaľ čo ďalšie enzýmy pomáhajú stráviť všetky mŕtve tkanivá na rôznych poraneniach. Prítomné sú tiež lipázy a proteázy, ktoré rozkladajú potravu a podporujú trávenie

MINERÁLY
Medzi najdôležitejšie patrí vápnik, sodík, draslík, mangán, horčík, meď, zinok, chróm a antioxidant selén. Aj keď sú minerály a stopové prvky potrebné iba vo veľmi malých množstvách, sú nevyhnutné pre správnu funkciu rozmanitých enzýmových systémov v rôznych metabolických cestách.

ANTRACHINÓNY
Dvanásť týchto fenolových zlúčenín sa nachádza iba vo vrstve pericyklických trubičiek pod vrchnou šupkou listu. V malých množstvách, kedy sa neprejavuje ich preháňavý efekt, pomáhajú absorpcii z gastrointestinálneho traktu a majú anti-mikrobiálne a protibolestivé účinky.

LIGNÍN
Sama o sebe je to nečinná substancia, ale pokiaľ je prítomná vo vonkajších prípravkoch, obdaruje Aloe Vera neobyčajnou penetračnou schopnosťou, takže ostatné zložky môžu byť absorbované hlboko do kože.

CUKRY
Cukry sú derivované z lepkavej vrstvy medzi šupkou listu Aloe Vera a vnútorným gélom a sú známe ako mukopolysacharidy, ktoré priaznivo ovplyvňujú imunitný systém a pomáhajú detoxikovať organizmus. Aloe Vera obsahuje mono aj polysacharidy, ale najdôležitejšie sú cukry s dlhým reťazcom, medzi ktoré patrí glukóza a manóza alebo glukomanány. Tieto cukry sú vstrebávané celé priamo do čreva (nerozložené ako ostatné cukry) a objavujú sa v krvnom obehu v tej istej forme. V krvnom obehu potom pôsobia svojou imunoregulačnou činnosťou. Niektoré nie sú absorbované, ale zachytia sa na iných bunkách lemujúcich črevo a formujú tak bariéru, ktorá zabraňuje absorpcii a tým zamedzujú možnosti presakovania z čriev do organizmu. V prípravkoch na vonkajšie použitie patria cukry medzi najdôležitejšie zvlhčovače. Jedným z najvýznamnejších je polysacharid obsiahnutý v Aloe Vera - ACEMANNON - nositeľ pozoruhodných: antivírusových kvalít. Vedecké výskumy ukázali, že posiluje prirodzený obranný systém organizmu a tým zastavuje postup HIV vírusu.

SAPONÍNY
Tieto mydlové substancie sú schopné zabezpečiť čistenie organizmu a naviac majú silné antiseptické vlastnosti. Jednajú veľmi výkonné proti baktériám, vírusom, pliesňam a infekciám vyvolaným kvasinkami, ako sú napr. kandidózy alebo afty.

MASTNÉ KYSELINY
Cholesterol, campesterol, sitosterol a lupeol sú hlavné rastlinné steroidy, dôležité protizápalové činitele.

KYSELINA SAUCYLOVÁ
Zložka podobná aspirínu, ktorá má protizápalové a antibakteriálne vlastnosti.

AMINOKYSELINY
Telo potrebuje 22 aminokyselín. Aloe Vera gél poskytuje podľa lekárov 20 z nich. Čo je však
ešte dôležitejšie, poskytuje nám aj sedem z ôsmich esenciálnych aminokyselín, ktoré si
organizmus nedokáže sám vytvoriť.

Aloe Vera Pomáha Od A Po Z

Aloe lieči, zmierňuje nasledujúce zdravotné problémy, napomáha pri prevencii a posilňuje
uvedené telesné orgány:

A: alergie, afty, artérioskleróza, abscesy, astma, akné, artritída, aktivovanie žliaz a telesných
orgánov, antibakteriálne účinky, antimykotikum, antiseptikum, antivirum, Alzheimer,
anémia
B: bronchitída, bolesť:ukľudňovanie, bradavice, bunky: ochrana, bércové vredy
C: candida albicans, colitis ulcerosa, crohn, cysty, čistenie krvi, odkyslenie čreva, odvod
nečistôt z čreva, stimulácia čreva : zápal, celulitída, cukrovka
D: diabetes, depresie, dezodoračné účinky, dvanástorník:nádory, ďasná: zápal, detoxikácia
E: Epstein Barr virus (syndróm únavy), ekzémy, edémy, epilepsia
G: gynekologické
H: herpes, hemoroidy, hnačka, horúčka, helicobacter pilori, hmyz: ochrana, holenie:
poranenie
Ch: chudokrvnosť, chemoterapie: zníženie následkov, cholesterol: zníženie hladiny, chrbtica,
chrípka
I: imunita: posilnenie
K: katar, kachexia, kandidóza, klimaktérium, krv: zníženie hladiny cukru, krvácanie: zástava,
krvinky: zvyšovanie množstva, kvasinky, klby
L: leukémia, ľadviny: zápal a ich aktivovanie, lupienka, lupiny vo vlasoch, látková výmena:
aktivovanie, lupienka
M: mandle: zápal, migréna, mykóza, menopauza, menštruácia: prílišné krvácanie, močový
mechúr: zápal, migrény, mozgová príhoda
N: nadýmanie, nádorové ochorenia, nádcha, nachladenie, neurodermitis, nos: infekcia,
nervy: posilnenie, nachladenie, nádory, nespavosť, neplodnosť v dôsledku nepravidelnej
ovulácie, nadváha, nevoľnosť, nervozita
O: očné problémy, ovčie kiahne, omrzliny, opary, otoky, obezita, obličky, osteoartritída,
osteoartróza, osteoporóza, otvorené rany
P: pečeň: posilnenie, Parkinsonova choroba, pliesne, psoriasis, prostata:zápal, paradentóza,
pomliaždeniny, pichnutie hmyzom, pľúca: posilnenie, pach z úst, prekyslenie, pálenie
žáhy, popáleniny, podvrtnutie, poševné zápaly a mykózy, prostata, prsné bradavky, zápal,
podvýživa, pomočovanie, plesne
R: rádioaktívne žiarenie: poškodenie, rontgenové žiarenie:poškodenie, rakovina, reuma,
regenerácia, rezné rany, ruža
S: starecké škvrny, slnečné žiarenie: ochrana, seborrhóza, športovanie:poranenie, slinivka
brušná:aktivácia, stres, skleróza multiplex, svaly:kŕče, svaly:natrhnutie, škrkavky, šedý
zákal, štítna žľaza
T: tuberkulóza, trojklanný nerv, tumory, trávenie: poruchy, tlak: krvný, očný
U: úplavica, úpal, Ulcerózna kolitída, UV žiarenie:ochrana, ústa: zápal sliznice, ucho:
bolesti,zápal stredného ucha, úzkosť, únava, uzliny
V: vysoký krvný tlak, vyrážka na rukách, výtok z pošvy, vredy :predkolenia, žalúdočné,
vypadávanie vlasov, vlasy:lupiny
Z: zápcha, zlatá žila, zuby: bolesti, žalúdok:zápal, žalúdočné vredy, žáha palenie, žliazy:
stimulácia, žily: zápal, krče, zápal: stredného ucha, pošvy, mandlí, hrtanu, dutín, obličiek,
močového mechúra, prostaty, očných spojiviek, žlčník, kamene, žľtačka, zlomeniny
vp.slovakia@gmail.com

ped

Pri týchto krutých podmienkach a nízkej kvalite minerálnej vody je z môjho pohľadu obdivuhodné, že sa niekto dopracuje až ku "korózii" pečene. Už je absolútne nepochopiteľné, že rakovinu pľúc dostane aj zarytý nefajčiar. To je asi podľa takej logiky, že: dnes si bol ku mne neuveriteľne drzý a sprostý ako prasprostý primitív, tak si vyber, že čo chceš za odmenu? Zdravie, či iné perly, čokoľvek:-D Má to svoju logiku.

Omen

Tu máš kontakt na ľudovú liečiteľku : Ľudmila Sivoková-Kralinská, tel: 045 / 545 95 37, adresa: Dúbravy 82, (kúsok od Zvolena pri Detve) - mybystrica.sme.sk

Tomas12345

Tak prognoza dobra pri rakovine pecene a este k tomu aj s metastazami nie je. Pocul som nieco o liecbe vitaminom B17 ale ci tato liecba dokaze byt naozaj efektivna tazko usudit, pozistuj si o tom daco viac.

Ozaj este ma tak napadlo ze mozno uzivanie chilli papriciek by mozno azda mohlo pomoct. Pocul som ze chilli papricky s latkou kapsaicin zabranuju tvorbe mestastaz v zaludku a dokonca zmensuju tumory tak mozno by to mohlo zabrat, ale predtym sa este popytaj aj lekara na to.