Pleseň vo vagíne

Príspevok v téme: Pleseň vo vagíne
dophval

Ahoj, možno to bude hlúpa otázka, ale s niečím podobným som ešte nemala skúsenosť.
Mám nového priateľa, mali sme už aj pohlavný styk a mňa pár dni po tom začala svrbieť vagína. Najprv zvonku, potom aj zvnútra + zapáchajúci výtok k tomu. Skúšala som to preliečiť sama, ale keďže sa nedarilo, vydala som sa za gynekológom. Tá mi len povedala, že mám vo vagíne pleseň (žiadny odborný názov som od nej nepočula, ako napr. bakteriálna vaginóza a pod.), dala mi antibiotika a tabletky, ktoré som si mala do nej dávať.

Myslela som si, že to bolo kvôli antibiotikám, ktoré som brala, keďže som bola akurát chorá, kvôli stresu ktorý prežívam... Lenže opäť sme mali pohlavný styk s priateľom a mám pocit, že už je to tu zas... :( teda že ma asi nakazil priateľ. Takže zas budem musieť navštíviť lekára.

Máte s niečím takým skúsenosť? Ak sa prelieči aj partner, malo by to byť ďalej v pohode? To mi pre neho lekár predpíše lieky, alebo bude musieť ísť aj on na vyšetrenie?

ďakujem za odpovede

nicollette12

Tvoj priatel by mal ist okamzite k lekarovi na vysetrenia, on moze mat hoci co a u teba sa to moze prejavit ako plesen.... a trvaj na tom aby k tomu lekarovi siel, najlepsie tam ist s nim aby si to mala overene ze tam naozaj bol... a ziadny sex!!!