Co robit

Príspevok v téme: Co robit
Nunusa

Ahojte ,premyslam co spravit .Mam nehnutelnost rozdelenu na 3 bytove jednotky.V jednej zijem ja,v druhej brat a tretia je prazdna.V maji chcem odist za partnerom 450km prec odtialto.Problem je v tom ,ze na dom mam hypoteku a brat s mamou ziju u mna v podkrovi zadarmo.Niesu ochotny prispievat na nic.Nehnutelnost som kupila od otca v trhovej cene a na liste vlastnictva som jediny vlastnik.Nemozem od nich dostat ani korunu a odstahovat sa tiez nechcu.Premyslam .dat cely objekt do prenajnu nejakej firme aj s najomnikmi ja budem pozadovat za kazdy byt cca 250e a oni nech si daju navrch kolko uznaju za vhodne.Co si o tom myslite?

mate59

Nerátaj s tým, že si nejaká firma zoberie nájom aj s nájomníkmi.Ak ti nič neplatia,odpoj všetky energie,najprv ich ešte raz vyzvi k dohode o platení.Ak tam nemajú právo bývať,máš možnosť ich dať vysťahovať.Ale je to tvoja mama a brat.Na druhej strane musia prispievať.

Tomas12345

Hovoris ze mas 3 byty v jednom byvas ty , v dalsom tvoj brat a dalsi je prazdny. Ked odides v jednom byte bude byvat tvoj brat a dva byty budes mat volne a tie prenajmi akazdy za 250 a budes dostacat 500 eur mesacne.