Ahojte!
Ako sa zapáčiť chlapcovi?
Byť prirodzená a úprimná. Hlavne žiadna vyzivavost ani moc make-upu. A na nič sa nehraj. Nech po 2 mesiacoch nie je prekvapený že si úplne iná ako na začiatku.
chlapom sa pacia prirodzene baby a take, ktore sa na nikoho nehraju a hlavne nepretvaraju..skus byt sama sebou..ak ta bude chciet, vsimne si ta..
Je pravda,že muži to majú ťažšie ale preto sa vymysleli peniaze aby aj škaredý a pupkatý si vrzli s modelkou. Žite dlouze a blaze
Hmm no neviem, neviem, nejak si dovolim nesuhlasit. Ja keby som mala cakat na to kym ma chlapi oslovia, tak cakam doteraz. Vzdy som bola ja ta iniciativnejsia, lebo ako cely zivot sa okolo horucej kase tocit nebudem. Ale najlepsia bola stredna skola, ked mi spoluziak v 4. rocniku povedal, ze je do mna zalubeny od kedy som v prvaku vstupila do dveri. Ani najmensie tusenie som o tom nemala. Esteze som netrpezlivy typ a ked nieco chcem, v tomto pripade niekoho, beriem to do vlastnych ruk. :)
A zapacit sa chlapcovi nijak nezapacis, bud sa mu uz pacis, alebo nie. To zistis pri blizsom kontakte. A ked ti praju karty a chlapec je zaspata princezna, nevahaj a ber osud do vlastnych ruk, zivot je kratky a chlapcekovia su nejaki pokakanucki. :))))
Nuž ženy to veruže v tomto smere majú o dosť jednoduchšie ako chlapi to je jedna pravda. Viaceré baby čo nie sú až tak navonok veľmi pekné a príťažlivé naozaj toho chlapa majú zatiaľ čo v mužskej verzii je to o dosť ťažšie. U chlapa je veľká šanca, že nikdy vzťah nemal a možno ani mať nebude.
Jednoducho tak to je a nikto to nezmení. Známy ale aj z fotiek alebo zo stretnutia v meste mám skúsenosti presne také, aké som písal v prvom odstavci. Ja osobne som skoro nikde nevidel, že by mal "škaredý" chalan po boku partnerku zatiaľ čo "škaredé" baby mali po boku chlapov a dokonca niekedy dobre vyzerajúcich, ktorí by mali aj na úplne iné baby. Taký je život :)
Pane Bože !!! Veď si baba! Ako sa zapáčiť chlapcovi? Stačí ti existovať... už len to že existuješ je dostatok na to aby po tebe išli. Ak teda nie si nejak veľmi škaredá alebo tlstá (ale aj také dokonca majú chlapov).
Vy baby to máte neskutočne jednoduché!!!! Normálne by som zakázal ženám písať na fórum takéto témy, lebo to si môžeme dovoliť len my chlapi, pretože mi to máme o 100000x ťažšie než vy!
Vám stačí len sa usmiať, byť milá, normálne sa baviť (proste existovať) a chlapa máte istého (ak nemáte prehnané nároky)
Zatiaľ čo chlap sa musí neskutočne snažiť aby sa zapáčil žene... musí byť pekný, inteligentný, vždy zábavný, vtipný, šikovný, vysoký, milý a drzý zároveň, zabezpečený, mať vlastné auto, byť pozorný a neviem aký ešte...
Ako píše Cyts , buď hlavne sama sebou a úprimná. Ak budeš chalanovi sympatická a on bude v normálny tak sa mu zapáčiš. Držím palce !
Hlavne bud sama sebou. Pretoze len tak sa mu zapacis TY a nie niekto iny na koho by si sa hrala. Nehovorim ze niesi sama sebou, no vela ludi nie je a to je chyba :)