Tetánia - parapsychologická liečba z výsledkami vyliečenia

Príspevok v téme: Tetánia - parapsychologická liečba z výsledkami vyliečenia
going

Táto choroba, ktorá je spôsobená kolísaním katiónu v organizme môže byť aj vážny spoločenský problém. Okolie vyhodnocuje kolísanie bezvôľového správania človeka trpiaceho tetániou ako povahu človeka.
Takéto chovanie-správanie (bezvôľové kolísanie medzi prehnanou milotou a agresivitou) je spúšťané chorobným stavom a nie povahou človeka !

Uvediem liečené prípady:
1. 17 ročný chlapec trpiaci tetániou diagnostikovanou v 12 roku a u ktorého bola tiež v 14 rokoch Dn. Diabetes 1typu. Už ako malých chlapec mával prudké zmeny v jeho správaní. Matka - učiteľka to vyhodnotila ako povahu syna a pretože nespĺňal jej predstavy stále ho odklada a venovala sa naplno dcére na ktorú syn strašne žiarlil. Mamina jednosmerná láska k dcére časom u syna zhmotnila cukrovku
(málo cukru-lásky od mami).
Chlapcovi sa dostávalo 50% rodinnej lásky iba od otca teda ako v neúplnej rodine.
Po mojej liečbe synovi pominuli salové kŕče po stolnom tenise a jeho správanie sa znormalizovalo.Výsledky zhmotnené lekárskym vyšetrením.
Vysvetlil som rodičom že jeho bezvôľové správanie spúšťal chorobný stav - tetanický syndróm a nie jeho povaha.
Po vylieční tetánie je 17 ročný syn milý
a uvedené vysvetlenie pochopila a uznala aj matka a následne nastala harmónia v rodine.

2.prípad: liečba 40 ročnej matky dieťaťa:
po vyliečení dieťaťa sa toto stalo vnímavým empatickým na okolie. Po vyliečení z ťažkých vývojových diagnóz
dieťaťa sa mu začali po 2týždňoch vracať opäť čiastkové príznaky chorobného stavu.
Uvedený stav u 25 mesačného chlapčeka vznikal extrémnymi zmenami v chovaní matky voči synčekovi čo sa prenášalo aj na syna tak, že sa u syna spustil obranný mechanizmus voči okoliu, teda aj voči chovaniu matky až to u syna časom vyvolalo psychotraumu. Teraz liečim syna ktorého dostalo matkyne správanie späť do chorobného stavu. Rodinné prostredie-uvedené matkyne správanie, spúšťal jej chorobný stav-tetánia a nie povaha matky!

PARAPSYCHOLÓGIA:Tato nová vědní disciplína se obírá o neprobádané zákonitosti, úkazy a jevy duševního života. Do
tohoto oboru spadají jevy, u nichž jde o přesahování duševního života přes jeho normální hranice. Co nevnímáme svými smysly, je nadsmyslno, které je rozsáhlé a nekonečné. A tato nová věda se obírá těmi supra nadnormálními jevy psychologie a biologie. Tyto jevy vycházejí z lidské duše a jsou vázány na zvláštní schopnosti a stavy. Parapsychologické úkazy nejsou iluzí ani podvodem, protože jejich význačným rysem je jejich neobvyklost.

going

nie som zatiaľ odborník na to aby som posudzoval parapsychologické javy. Preto som skopíroval do môjho
príspevku definíciu.

Ja si osobne myslím že parapsychologické javy nie sú merateľné
priamymi alebo nepriamimi metódami ak prebiehajú. Ak je zhmotnený výsledok a prebehlo cielene, opakované vyliečenie ľudí bez fyzického dotyku a použitia pomôcok a prístrojov napr. na vzdilenosť 300km, napr. technikami akými to robím ja, tak sa to jednodujo uzná ako forma parapsychologickej liečby. Tam nie je čo riešiť keď sa vylieči 10 detí z 10 detí, zhmotnené lekárskym vyšetrením (inak z lekárskeho hľadiska nevyliečiteľných diagnóz).

Pri masáži resp. u Vás je dôležité či by sa dosiahol masážny efekt bez mechanického dotyku.
Pokiaľ by ste dokázali bez dotyku uvolniť chbát alebo chodidlo kde by vzdialenosť klienta nehrala žiadnu rolu, to by už bol uznatelný výsledok parapsychologickej formy liečby.

Za socializmu skoro všetci lekári považovali psychológiu za podvodnú disciplínu a možno aj ja. Preto ma dnes niektorí lekári považujú za podvodníka lebo to čo robím je neobviklé a na Slovensku zatiaľ, "zatiaľ",vedecky neprebádané.

pedag

Aj keď trebárs pri masáži dáva masér svoju energiu masírovanému, tak aj túto energiu možno považovať za paranormálny jav. Táto energia nie je iba o teple, ktoré väčšinou vyžaruje z rúk maséra.