Ahojte.
Chcem sa spytat, ako travite volny cas ti, ktori este nemate deti, ale uz zijete spolu.
Tomu mojmu sa nic nechce, nic ho nebavi. Som rada, ked ho dostanem raz za dva mesiace do kina alebo sa niekam najest. Na vylety nechodime, ze to je skoda penazi. Na dovolenke sme boli za osem rokov 1x, aj to mi uz po 2-3 dnoch povedal, ze sa nudi a chce ist domov. Kedysi sme spolu hravali aspon hry. Urobili sme si domace hranolky a bojovali aj do rana. Uz ho ani to nebavi. Ja si vzdy nieco najdem. Varim, upratujem, cvicim, lustim osemsmerovky, citam si knihu alebo si nieco pozriem v TV. Hocico navrhnem, nic ho nebavi. Desim sa kazdeho vikendu, co to zas bude za utrpenie. Fakt by som bola radsej v robote. On ze proste stereotyp, co cakam po tych rokoch, to sa stane vsetkym. Povedala som mu, ze treba proti tomu bojovat a nie do toho upadnut. Ja som mu navrhla uz aj rozchod, lebo mam pocit, ze toto proste nikam nevedie. O tom nechce ani pocut.
Páry - ako travite volny cas ?
Tak s takym chlapom by som nevydrzala a to sa ti cudujem, ze si s nim tak dlho. A to ma iba 30 rokov, to mieni takto zit dalsich 40, 50? Co z takeho zivota a z takeho chlapa. To moja babka, co ma uz skoro 80 rokov je sviznejsia ako on a to uz nie je zrovna najzdravsia ale ako ona hovori, ze by len tak nevydrzala sediet a nic nerobit.
MarcoPolo - nie nechce sa mi, najlepsie sa mi pise takto :) nemusim riesit nejake hesla, prihlasovanie , to sa mi na tom najviac paci :))
Nicolette12 - nechceš sa registrovať na tomto fore? Tušim tu často prispievaš a tak by sa ti to celkom oplatilo. Prepačte za prispevok uplne mimo temu. :D
Tak my sa snazime niekam chodit vzdy, aj cez tyzden ak vyjde cas :) ale nie vzdy sa chce samozrejme, ale aspon raz do tyzdna si urobime spolocny den niekde vonku... chodievali sme spolu cvicievat, ale teraz mi to kvoli robote nevyhovuje, tak mozes vyskusat ho nejak motivovat, alebo si chodte zaplavat na plavaren, my tiez chodime aspon raz do mesiaca.... :) da sa toho robit naozaj vela, ale ked nie je zaujem z jeho strany, tak to je marne a ak ta to uz nebavi tak bude najlepsie sa rozist ...
Dakujem za reakcie. Viem, ze cinnosti sa najde vela, ale muselo by sa mu chciet... Povedal, ze takyto nebol vzdy, ale podla mna bol. Pokial sme spolu nezili, tak jedine, na co sa zmohol, bolo s kamosmi na pivo. Prip. si raz za cas s nimi zahral futbal. Odkedy je sofer z povolania, strasne zlenivel. Pocula som, ze to je takto pri vacsine soferov z povolania... Niekedy ma take dni, ze operie, spravi riady, opyta sa, s cim chcem pomoct a pomoze mi pri vareni. To som stastna, ak to je raz za 2 tyzdne. Jedine, na co by sa zmohol, je ist na pivo a najlepsie uz o 15:00, aby bol uz do 19-20:00 v posteli. On je jak dochodca a to ma cerstych 30 !
Ako kedy. Niekedy ich trávime len doma leňošením, keď sa nám obom nič nechce, max. upraceme byt a navaríme si (alebo objednáme jedlo, ale to už je náš vrchol lenivosti :D ). Niekedy, keď chceme byť aktívnejší ideme hrať squash, hráme sa spolu spoločenské hry alebo sa len rozprávame. Občas kino, keď ideme okolo a niečo nás zaujme. :D Občas divadlo. Chodili sme spolu aj na výlety, ešte keď sme študovali. Každý víkend sme boli niekde inde, ale minulý rok sme končili školu, riešili spoločné bývanie, finančne to bolo náročné, takže sme dokopy nikde neboli. Tiež mám občas také pocity ako ty, ale zase u nás to nie je až taký extrém. Tomu môjmu sa len nechce nejaký výlet vymyslieť, keď niečo nájdem, navrhnem a nakoniec tam ideme, tak je spokojný a nefrfle. :)
Aky stereotyp? :D To, ze je lenivy a pohodlny clovek, nie je zapricinene samotnym stereotypom :D nehovoriac o tom, ze stereotyp si vytvara dobrovolne kazdy sam. Najlahsie je nic nerobit, len lezat a vraviet, ako som chudatko upadol do hrozneho stereotypu :D Jaj, smiesne mi to je :) Neviem ci ti pomoze, ak ti prezradime ako travime vikendy a volny cas. Lebo v pripade tvojho lenochoda nejde o to, ze nema co robit ale ze sa mu nechce nic robit. Musis prist na to, ci je to jeho prirodzena povaha, lebo ano, aj takyto ludia su, alebo je to jeho lenivost a celkovy upadok zivotnej energie....Ak by slo o druhu moznost, je to velmi smutny clovek, bez energie a elanu. Nie je stastny v zivote. Ludia si vela raz myslia, ze staci mat po svojom boku niekoho a som na veky vekov stastny. Trepu, ze az budu mat partnera, budu skutocne stastny. A potom sa objavi niekto ako ty, v stabilnom vztahu a aj tak vam to zivotne stastie chyba. Lebo ho nemate (on nema) v sebe. V tom pripade ani desat partnerov nepomoze. Najprv musi byt clovek sam v sebe stastny a az potom moze byt stastny s niekym. Priklad - tvoj partner. Ukazkovy priklad. Otazka je, ci a co chce s tym robit :) A ako travim ja spolocne chvile? Lietame po svete, chodime na vylety, na bike, na tury, do divadla, s priatelmi atd atd. Moznosti je hrozne vela :)
Mne sa to stalo tiež pri bývalom, postupne mi už začalo vadiť že u mňa býva, váľa šunky, s ničím mi nepomôže, nikam nechodíme... Za tie tri roky spolu sme fakt neboli nikde, ani len v nákupnom centre. Takisto bolo všetko preňho strata peňazí, ale na kamošov a výlety za nimi to mal. Keď sme sa rozišli a raz sme sa stretli tak mi rozprával kde všade bol s kamošmi, a dokonca aj s nejakou kamaratkou :D no paráda a so mnou nechcel nikde, pritom som atraktívna a on bol žiarlivý asi sa bál že v tom kine stretnem lepšieho ako on :D bolo to utrpenie taký vzťah, odkedy som sama tak si robím čo chcem chodievam kam chcem a som spokojná. No načo mi je taký prívesok akým bol on? Či skôr kovova guľa na nohe... Nedalo sa s ním o tom ani porozprávať, vždy mal nejakú výhovorku na všetko, ale keď som chcela ísť sama tak bol oheň na streche. Bol to debil sebecký